Gelanceerd: nieuwe hardlopen.nl trainingsapp

Nieuwsartikel - Geplaatst op vrijdag 30 september 2016

Deze week hadden we opnieuw een mooi lanceringsmoment voor hardlopen.nl. Want aan dit crossmediale platform dat we in april al lanceerden, zijn veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Onder andere de koppeling met een hardloop app!

De app is een samenwerking tussen Atletiekunie, Arko Sports Media en E-sites. De Atletiekunie is initiatiefnemer van het platform en de app en stelt zichzelf als doel alle hardlopers in Nederland optimaal te faciliteren bij de uitoefening van deze sport, door renners non-stop te inspireren en te begeleiden. De hardlopen.nl app levert hierin een belangrijke bijdrage.

Hardlopen.nl trainingsapp

De app, beschikbaar voor iOS en Android, bevat effectieve en nieuwe trainingsschema’s voor verschillende afstanden, die zijn samengesteld door experts bij de Atletiekunie. Je wordt als renner begeleid door vlogster Annemerel de Jongh of Sky Radio station-voices Marlayne Sahupala en Kas van Iersel. Kun je tijdens je run wel wat motiverende beats gebruiken, dan zijn de geïntegreerde Running Playlists van Sky Radio eenvoudig via een player in de app te beluisteren. Ook je prestaties, vorderingen en routes zijn te bekijken en terug te kijken in de app.

Misschien heb je de radiocommercials op Sky Radio ook al gehoord? Als jij een renner bent, moet je hem gewoon snel even uitproberen! 

Download in de App Store Ontdek het op Google Play

Aanstaande zonder lopen wij de Bredase Singelloop, uiteraard mét de hardlopen.nl app!

Een Lovie Award… in-tha-pocket!

Door E-sites

We droomden ervan. Maar nu is hij werkelijkheid, onze eerste Lovie!

Lees verder