Lancering BEAT Cycling Club - wielerrevolutie

Nieuwsartikel - Geplaatst op vrijdag 11 november 2016

Weer iets om heel trots op te zijn! Vandaag is tijdens het Wielerpassie festival in Rosmalen #RoadToBEAT gestart, de revolutionaire weg naar de eerste internationale wielerclub met een professionele wielerploeg: de BEAT Cycling Club.

Wielerfans bouwen mee aan de totstandkoming van de club en het profteam. Als lid van de club beleef je het professionele wielrennen vanaf de eerste rij, samen met de wielerprofs. De missie? In 2018 debuteren in het wielerpeloton!

TDE digitaal partner BEAT

Wij zijn trots! Om als digitaal partner bij de opstart van de club en ontwikkeling van de website, het ‘digitale clubhuis’, betrokken te zijn. Dit wordt dé digitale ontmoetingsplek waar alle BEAT leden elkaar kunnen vinden. Een prachtig project dat de wielersport verduurzaamt, waarin wij als digitaal bureau perfect ons sporthart in kunnen verwerken.

TDE is voortgekomen uit digitaal bureau E-sites en sportmarketing bureau Triple Double. Samen hebben wij in 2016 TDE opgezet om merken, atleten en sportorganisaties te helpen bij de digitale transitie.

Lees meer over de lancering van de BEAT Cycling Club of kijk direct rond op beatcycling.club.

En klim ook mee! 

Geslaagde 360˚ live stream pilot - E-fuel Mobile Video

Door E-sites

Een leuke nieuwe gadget: een 360 graden camera. Sinds vorige week in ons bezit. Precies een dag voor de geplande E-fuel Mobile Video…

Lees verder