Meet Milo! Voor zakelijk reizen zonder verrassingen

Nieuwsartikel - Geplaatst op vrijdag 17 maart 2017

Hier zijn we wel weer trots op hoor! De nieuwe Milo app van XXImo voor zakelijke reizigers, die veel, maar dan écht veel, slimme features bevat. In de app komen namelijk heel veel handige mobiliteit-services en -tools samen. En dat zorgt voor reizen zonder verrassingen.

Nooit meer te laat komen

Door een perfecte voorbereiding van je reis nooit meer te laat komen, daar helpt Milo je bij. Via een koppeling met je agenda, meldt de app op basis van reistijden welke vertrektijd aanbevolen wordt. Hierbij wordt rekening gehouden met files, tankbeurten en parkeren. Je profiteert van zeer geavanceerd berekende routes. En de mogelijkheid om gebruik te maken van allerlei extra mobiliteit-services waardoor jij jouw reis gemakkelijk en snel tot in de puntjes kan regelen.

 

         

Milo altijd aan je zijde

Alle communicatie, interactie en notificaties in de app lopen via Milo: jouw personal assistant. Milo stelt je de juiste vragen, waarschuwt je wanneer je moet vertrekken en vraagt nieuwe informatie bij je op als omstandigheden onderweg wijzigen. Moet je tanken? Geen probleem, eenvoudig toont Milo je de stations aan je rechterhand onderweg op je route. Bij het selecteren van een parkeergarage worden parkeer- en wandeltijd direct meegerekend. Betaalde parkeersessies via Parkmobile starten en stoppen is eveneens mogelijk, met slechts 1 druk op de knop zelfs!

Ook voor treintickets, OV of de weersverwachting

Er is nog meer! Zo kun je een vergelijking maken tussen je reistijd met de auto of het openbaar vervoer of de weersverwachting inzien, om slimme keuzes te maken voor je dag. Een internationaal treinticket nodig? Via de app zo geboekt! Evenals een taxi. En ook is het zeer eenvoudig om als gebruiker via de app persoonlijke transacties in te zien, te markeren en toe te wijzen aan een kostenplaats. Een handige hulp bij je administratie dus ook nog die Milo! Top toch?

Beschik jij over een mobility card van XXImo? Meet Milo! Download snel Milo in de App store en Google Play.

 

3 bruikbare Blockchain tools - #1 Ethereum

Door Samet Yilmaz

In ons vorige blogartikel schreven we het al: Blockchain is een hot topic. Het lijkt nog toekomstmuziek, uit een verre, verre toekomst, maar er wordt…

Lees verder