Opnieuw een toppositie in de Emerce 100!

Nieuwsartikel - Geplaatst op vrijdag 7 april 2017

Wow! Ook dit jaar staan we op een gedeelde tweede plek in de Emerce 100, de ranglijst voor de beste bedrijven in e-business! Net als in 2016 in de categorie fullservice internetbureaus (middelgroot). En wij zijn trots, super trots. Want wij doen ons best om met veel plezier en succes (hele) vette dingen te maken. Natuurlijk is het erg leuk om dit met waardering uit de markt teruggezonden te krijgen.

Ranking the stars

De Emerce100 lijst is gebaseerd op een imago-onderzoek onder beslissers, die ons gerankt hebben op onder andere kennis/knowhow, prijs-kwaliteit verhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De Emerce 100 beperkt zich al lang niet meer tot slechts 100 bedrijven. Dit jaar staat de teller op maar liefst 478. We zijn dan ook erg blij met onze 5 sterren! De ranglijst is online verschenen vandaag en meegestuurd als bijlage met het vakblad Emerce.

Dubbel feest

Het is dubbel feest hier. Want onze collega’s van Fingerspitz zijn binnengekomen op 1 in de categorie Tradingdesks. Maar liefst 2 top-noteringen dus voor de E-sites Group dit jaar! Yeah.

En dus voor nu: partytime!

De opkomst van de conversatie interface

Door E-sites

Na de opkomst van de browser en vervolgens die van de smartphone, komt nu de overgang naar conversation.

Lees verder