E-sites Group introduceert contentbureau Breese

Nieuwsartikel - Geplaatst op donderdag 11 mei 2017

Tijd voor beschuit met muisjes! De E-sites Group introduceert een nieuw zusje: Breese. Door een groeiende vraag naar creatieve digitale content, breiden wij onze dienstverlening uit. Breese is onze creatieve studio voor het bedenken en creëren van digitale content.

Logisch en versterkend

Content creatie is een logische, maar vooral een versterkende dienst binnen onze groep bureaus. Via onze E-sites Group (E-sites, Fingerspitz, Techtwo en TDE) wordt organisaties een complete dienstverlening geboden, onder één dak. Content creatie is een specifiek specialisme dat nu op een efficiëntere manier kan worden ingezet voor klanten, omdat dit nu binnen dezelfde nauwe onderlinge samenwerking geïntegreerd wordt in het totaalproces.

Groeiende vraag naar content

We constateerden een groeiende vraag naar allerlei soorten content. Bijvoorbeeld webteksten, blogartikelen of whitepapers. Maar ook visuals en hoogwaardige videoproducties. Wij willen klanten van alle onderdelen uit de E-sites Group op dit vlak ontzorgen, maar ook eigen klanten voor Breese verwelkomen. Breese bedenkt en creëert digitale content. Van communicatiestrategieën en content architectuur tot aan de daadwerkelijke productie, het volledige content creatieproces kan bij Breese weggelegd worden. 

Breese - een stukje geschiedenis

Waarom de naam Breese? Daarvoor gaan we terug in de tijd. De Amerikaan Samuel Finley Breese Morse is de grondlegger van de Morse code; de voorloper van digitale communicatie. En past dus perfect bij ons nieuwe label. Voor Breese wordt nu een multidisciplinair team samengesteld met een producer, copywriter, cameraman en editor. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met het netwerk aan creatieven waarmee onze bureaus in de afgelopen 17,5 jaar goede samenwerkingsrelaties hebben onderhouden.

De eerste producties in volle gang

De eerste Breese-producties draaien al op volle toeren. Momenteel is Breese bezig voor opdrachten van DGN Retail (Hubo en Multimate), Coosto, Keukendepot, Dataplace en Mobile Water. Opdrachten waarin fotografie, video, animaties en copy centraal staan.

Meer weten? Neem dan contact op met Sjoerd van Oosten via sjoerd@breese.nl of 076-8880089.

En neem een kijkje op www.breese.nl.

E-sites onderdeel van Tech Live en E-commerce Live!

Door E-sites

We zijn erbij! 30 en 31 mei op de evenementen van Emerce: Tech Live en E-commerce Live.

Lees verder