Hackathon Back2Basics: programmeren zonder frameworks!

Nieuwsartikel - Geplaatst op vrijdag 12 mei 2017

Mobile developers, front- en back-end ontwikkelaars, één opdracht, geen internet en een idyllisch fort in ‘the middle of nowhere’. Oftewel: de hoofdingrediënten voor onze hackathon Back2Basics op vrijdag 9 juni!

Ontwikkelen, creëren en verbeteren. Dagelijkse kost voor developers. Maar we willen betere en snellere digitale applicaties bouwen, de nieuwste technologie gebruiken en daarmee onszelf en klanten overtreffen. En dat alles start bij een stabiele basis! Daarom organiseren wij de hackathon: Back2Basics.

Wat zit er onder de motorkap?

Weten wat er onder de motorkap speelt, ook zonder het gebruik van frameworks. Hoe dan? Door kennis te delen en samen de uitdaging aan te gaan. De hackathon is een kans voor ontwikkelaars om terug te keren naar de basis: geen frameworks, maar ook geen internet! Het enige waar je gebruik van maakt, is je eigen basiskennis over een specifieke programmeertaal. Documentatie is wel toegestaan. Waarom? Zodat je kan testen of jij de basis wel echt beheerst!

Terug naar de basis

Ontwikkelingen volgen elkaar op de voet, waardoor het fundament soms wordt vergeten. Stevige bouwwerken staan na eeuwen nog overeind. En dat willen wij ook; een betrouwbaar fundament ontwikkelen. In Fort Sabina in Heijnen dompelen we ons gedurende een dag onder in het verleden. Tussen de bouwstenen van een idyllisch en robuust fort werken de deelnemers aan de opdracht.

Win deze hackathon!

Als deelnemer krijg je pas op de dag zelf te horen wat de opdracht inhoudt. Hierdoor heeft niemand een voorsprong met de voorbereiding. Uiteindelijk werk je in een team van 3 a 4 personen aan de opdracht. Kom je als winnaar uit de bus? Dan ga je naar huis met een leuke prijs!

 

E-sites Group introduceert contentbureau Breese

Door E-sites

Door de groeiende vraag naar creatieve digitale content, breiden wij onze dienstverlening uit. Met ons contentbureau Breese creëren we creatieve,…

Lees verder