Ontmoet ons op E-commerce Live!

Nieuwsartikel - Geplaatst op donderdag 18 mei 2017

Spannend! Op woensdag 31 mei is het weer zover: E-commerce Live in de Beurs van Berlage! Als platinum sponsor hebben we een prachtig programma voor jou, met inspirerende sprekers en interactieve round-table sessies. En omdat wij graag ontzorgen, hebben we een speciale VIP lounge ingericht! Zodat je met een hapje en drankje even kan bijkomen tussen de sessies door. Een compleet verzorgde dag dus!

Inspirerende sessies

12:00 - 12.30 uur: Hubo en Multimate: ‘klussen’ aan een digitaal platform
De klant en het soort klus centraal zetten, voor een optimale klantbeleving. Bij deze merkstrategie en het uitrollen van het nieuwe digitale platform voor de kluswinkels Hubo en Multimate is Rik Klercq, manager omnichannel bij Euretco, de afgelopen periode nauw betrokken geweest. In zijn presentatie neemt hij je mee in de uitdagingen en valkuilen binnen dit project, de aanpak en de lessen.

13:20 - 13:50 uur: Mobile strategy voor retail organisaties
Hoe zorgen mobiele oplossingen ervoor dat er meer klanten naar jouw winkels komen, dat zij zich beter geholpen voelen, dat medewerkers meer plezier in het werk ervaren en er uiteindelijk meer omzet wordt gecreëerd? In deze presentatie laat Marloes Bovée, account director bij E-sites, aan de hand van praktische voorbeelden zien hoe andere retailers apps inzetten om hun doelen te bereiken. En uiteraard deelt zij uitdagingen en learnings.

Uitdagende round-tables gesprekken

Neem plaats aan één van onze round-tables en je wordt bijgepraat over boeiende onderwerpen. Interessante insigths uit de praktijk, met volop ruimte voor interactie met andere specialisten in het vak. Interessant dus! 

Design your business
Succesvolle merken creëren merkbeleving. Deze merken hebben karakter. Heb je de unieke eigenschappen van jouw merk concreet, dan heb je ideeën nodig die kunnen gaan spreken voor je merkeigenschappen. Waar komen deze goede ideeën eigenlijk vandaan? En hoe start je? Digitaal strateeg Paul van der Gijp neemt je mee in de Design Sprint.
Tijden: 10:00 uur, 12:15 uur en 15:15 uur.

Een succesvolle contentstrategie: hoe begin je?
Voor veel marketeers is het creëren van waardevolle content een enorme uitdaging. Account strateeg Daniel Klomps geeft een interactieve sessie, waarin je met elkaar in gesprek gaat over contentstrategieën, SEO en herkenbare uitdagingen. Een leerzame sessie met een praktische inslag.
Tijden: 10:00 uur, 10:45 uur en 11:30 uur.

Overstappen naar Magento 2: ja of nee?
Magento 2 heeft duidelijke voordelen ten opzichte van 1.9. Maar of overstappen voor jouw organisatie gunstig is, hangt volledig af van je situatie, je webshop en de koppelingen die je hebt bijvoorbeeld. Wat komt er allemaal kijken bij een overstap? Waar moet je rekening mee houden? Lead developer Martin Dubbelman legt het je uit. Word wijzer en praat mee!
Tijden: 10:45 uur, 11:30 uur en 12:15 uur.

Inspiratiesessie VR – welke kansen zijn er voor de retail? *Inclusief interactieve demo! Ervaar het zelf!*
Sjoerd van Oosten, partner van E-sites, neemt je mee in het VR landschap van nu en de toekomst. Welke mogelijkheden zijn er? Welke VR trends constateren we in de retail? En welke kansen liggen er voor jouw organisatie? Laat je inspireren in deze interactieve sessie, die je gedeeltelijk in VR gaat beleven! 
Tijden: 13:00 uur, 13:45 uur en 14:30 uur.

Meer informatie of benieuwd naar de rest van de sessies? Bekijk het hele E-commerce Live programma.

 

Ontmoet ons op Tech Live!

Door E-sites

30 mei staan wij als Mobile Enterprise sponsor op Tech Live in de Beurs van Berlage! Bekijk snel ons inspirerende programma.

Lees verder