Ontmoet ons op Tech Live!

Nieuwsartikel - Geplaatst op donderdag 18 mei 2017

Het is bijna zover! Op dinsdag 30 mei staan wij als Mobile Enterprise sponsor op Tech Live in de Beurs van Berlage. Dit is een nieuw mobile event van Emerce over de nieuwste technologie en succesvolle toepassingen ervan in business en marketing. Gedurende de dag hebben we een inspirerend programma voor je. En tussendoor kan je even bijkomen met een hapje en drankje in onze VIP lounge. Klinkt goed, toch?

Inspirerende sessie

11:20 - 11:50: Een consumenten- én bedrijfsapp: meet MILO!
Een app inzetten voor het verwezenlijken van organisatiedoelstellingen, kan echt! Marco Nederveert vertelt hoe het gelukt is om zeer veel nieuwe en bestaande diensten in één app te integreren, hoe deze app nu een als onderscheidende troef wordt ingezet, en hoe de app meer efficiëntie oplevert binnen het bedrijfsproces van XXImo, waardoor het ook als enterprise app veel waarde toevoegt.

Uitdagende round-tables gesprekken

Neem plaats aan één van onze round-tables en je wordt bijgepraat over boeiende onderwerpen. Interessante insigths uit de praktijk, met volop ruimte voor interactie met andere specialisten uit het vak.

Apps zijn duur!
Wat maakt een app duur? Hoe verdien je die kosten terug? En zijn de kosten te drukken? Account strateeg Roy Niemantsverdriet neemt je mee in een strategische aanpak van app ontwikkeling.
Tijden: 11:30 uur, 12:15 uur en 14:30 uur.

Meet & Greet met mobile developer Bas
Stel al jouw mobile vragen aan Bas van Kuijck! Heb je een vraag over bijvoorbeeld app ontwikkeling, app security, of technische (on)mogelijkheden? Of ontvang je graag gericht advies? Vraag maar raak! Bas zit voor je klaar om zijn kennis en adviezen te delen.
Tijden: 10:00 uur, 10:45 uur en 13:45 uur.

Meer informatie of benieuwd naar de rest van de sessies? Bekijk het hele Tech Live programma.

 

Hackathon Back2Basics: programmeren zonder frameworks!

Door E-sites

Mobile developers, front- en back-end ontwikkelaars, één opdracht, geen internet en een idyllisch fort. Oftewel: de hoofdingrediënten voor onze…

Lees verder