Kennis en cocktails: E-commerce Live!

Nieuwsartikel - Geplaatst op vrijdag 9 juni 2017

De Beurs van Berlage in Amsterdam was op 31 mei het decor van E-commerce Live. Hét evenement op het gebied van e-commerce, met inspirerende sprekers en uitdagende round tables. En wij waren erbij! Dit jaar als platinum sponsor met een VIP lounge. Misschien heb je bij ons aan tafel gezeten of een heerlijke cocktail gedronken van onze Mini-bar? Eventjes een korte terugblik!

Ondergedompeld worden in de wereld van e-commerce

Het gonsde in de reusachtige ruimtes van de oorspronkelijke Koopmansbeurs. Was je in de centrale hal warm welkom geheten door het Emerce comité, dan kon je je in de volgende ruimte laten onderdompelen in kennissessies aan tientallen round-tables. Een druk programma, dat werd afgewisseld met enthousiaste sprekers op diverse stages. Ook onze retail specialisten zaten de hele dag klaar om prangende vragen te beantwoorden. En die waren er! Van het opzetten van een nieuwe contentstrategie tot aan het wel of niet overstappen op Magento 2. Tussendoor even bijkomen met een hapje of een drankje was eigenlijk dus wel extra fijn. Die mogelijkheid boden wij in onze VIP lounge! 

 

Hubo/Multimate en E-sites on stage!

Op het podium namen twee enthousiaste sprekers plaats. Rik Klercq nam je mee in de wereld van Hubo & Multimate waar E-sites recent digitale platforms voor heeft ontwikkeld. Belicht werd de vernieuwende strategie waarbij de doe-het-zelf-klussen centraal zijn gezet. Marloes Bovée gaf uitleg over een strategische mobile aanpak voor retailers. Met concrete voorbeelden maakte zij haar mobile strategie presentatie praktisch en inspirerend. 

Boeiende gesprekken aan de round-tables

Onze round tables zijn druk bezocht. En dat vinden we leuk! Direct contact met specialisten in het vak, waarmee interessante gesprekken en discussies tot stand komen. Sparren, elkaar inspireren en kennis delen. Top! Bij Daniël kon je aansluiten voor een inspirerende sessie over contentstrategie en Paul praatte je bij over de Design Sprint. Martin bood verheldering bij de overweging: wel of niet overstappen naar Magento 2. En in de middag was het tijd om de mogelijkheden te ontdekken met Virtual Reality voor retailers. Voor ieder wat wils.

Een geslaagde dag dus, waar we met een glimlach op terugkijken! 

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over deze dag, de presentaties of wil je meer weten over wat E-sites Retail allemaal doet? Laat gerust van je horen!

 

De nieuwste technologie en succesvolle toepassingen: Tech Live!

Door E-sites

30 mei stond de Beurs van Berlage in het teken van technologische ontwikkelingen met Tech Live! En wij waren erbij!

Lees verder