De nieuwste technologie en succesvolle toepassingen: Tech Live!

Nieuwsartikel - Geplaatst op donderdag 8 juni 2017

De Beurs van Berlage in Amsterdam stond 30 mei in het teken van Tech Live. Een nieuw evenement op het gebied van technologische ontwikkelingen. En wij waren erbij als Mobile Enterprise sponsor met een VIP lounge. Misschien heb je bij ons aan tafel gezeten of genoten van een lekkere lunch in onze lounge. Heb je ons gemist? Of wil je nog een presentatie doornemen? Geen probleem! Wij blikken nog eventjes terug.

Specialistisch mobile team

Waar je in de hal warm welkom werd geheten door Emerce, werd je in de volgende ruimte ondergedompeld in kennissessies vandiverse round tables. Een inspirerend programma, afgewisseld met enthousiaste sprekers op diverse stages. En ons mobile team stond de hele dag voor je klaar om prangende vragen te beantwoorden. En die waren er! Aan onze mobile developer Bas tijdens een Meet&Greet, maar ook over de kostbaarheid van apps tijdens de round table van Roy. En na al deze kennis en inspiratie, kon je even tot rust komen met een hapje en drankje in onze lounge. Wel zo lekker toch?

Meet Milo!

Met ons specialistische mobile team, zijn wij pioniers op het gebied van app ontwikkeling. Ook wel vakidioten, met een échte passie voor mobile. Voor XXImo ontwikkelden wij de app Milo. Marco Nederveen praatte je tijdens zijn presentatie bij over het ontwikkelen van deze app. De uitdagingen, maar ook de valkuilen. Super interessant! Een gezellige dag dus, waar we met een glimlach op terug kijken. Misschien tot volgend jaar?

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over deze dag, de presentaties of wil je meer weten over wat het mobile team van E-sites allemaal doet? Laat gerust van je horen!

Ontmoet ons op E-commerce Live!

Door E-sites

Wij staan 31 mei als platinum sponsor op E-commerce Live. En speciaal voor jou hebben we een geheel verzorgde dag. Bekijk snel ons programma!

Lees verder