Inspiratie en kennis tijdens de E-fuel Health en Innovatie!

Nieuwsartikel - Geplaatst op vrijdag 15 september 2017

Zorgprofessionals, innovatieve health oplossingen en veelzijdige kennis waren de basisingrediënten van de E-fuel Health en Innovatie op dinsdagavond 12 september in Nieuwegein. Wij organiseerden samen met Branddoctors Mixe een inspirerende kennissessie over onder andere e-health, value based healthcare, de nieuwe privacy en security wetgeving, seo optimalisatie en blockchain. Heb je deze interessante E-fuel gemist? Of wil je de presentaties nog even nalezen? Hieronder blikken wij terug! 

 

Health talk!

De klok slaat 19.00 uur als we met gevulde magen starten met drie achtereenvolgende sessies. Gijsbert Croes van Branddoctors Mixe trapt af met de presentatie 'Your Digital Self'. Oftewel: de online omgeving als cruciaal onderdeel van de patient journey. Hoe maak je waar wat je belooft, ook in de online omgeving? 

Kort daarop volgt Mike Baak van InTechrity met zijn sessie over de nieuwe privacy en security wetgeving in 2018. Is jouw organisatie goed voorbereid?

Maaike Klein Ikkink sluit af met een les uit de praktijk. Vanuit MKS online - Child Healthcare Solutions presenteert ze een mooie case over digitale ontwikkeling in de kind-thuiszorg. We kregen zelfs de primeur van het resultaat! 

Van inspiratie naar interactie 

Na de pauze is er tijd voor vier parallelsessies met uiteenlopende onderwerpen. Kim Peragine van Fingerspitz geeft tijdens haar sessie tips & tricks voor zoekmachine optimalisatie. Hoe zorg je ervoor dat jouw website bovenaan Google verschijnt? Welke tools zijn handig en waar moet je op letten?

In de andere ruimte spreekt Guido van den Berk vanuit OLVG over Value Based HealthcareEen sessie over de zorgvernieuwende denkwijze over het organiseren van zorg rondom het maximaliseren van patiëntwaarde. En natuurlijk: hoe ziet dit eruit in de praktijk?

Na de switch bespreekt Samet Yilmaz van E-sites Labs in zijn sessie de basis van blockchain. Het heeft alles te maken met de veiligheid van online gegevens en transacties en biedt veelbelovende nieuwe kansen in de zorg! 

In de andere ruimte gaven Branddoctors Mixe en E-sites samen een interactieve sessie over de beste opbouw van je website. We gingen aan de slag met de bouwstenen van een website. Een oplossing die geld bespaart: benut standaard modules voor standaard wensen en kies onderscheidende modules voor het uitdragen van je merkwaarden. Zo blijft er meer geld over voor de ontwikkeling en implementatie van ehealth en mhealth oplossingen, waarmee echt toegevoegde waarde gerealiseerd mee kan worden in de zorg. Met post-its en schetsen zijn we aan de slag gegaan. Deelnemers aan deze sessie worden op de hoogte gehouden met het prototype dat hieruit als resultaat ontwikeld en getest zal worden! 

See you next time?

We organiseren regelmatig E-fuel kennissessies en events. Wil je het niet missen? Houd onze event pagina in de gaten! Vanuit E-sites Health kijken wij al uit naar het aankomende Mobile Healthcare congres, het grootste Benelux congres over m-health en ontmoetingspunt voor 750 zorgprofessionals. E-sites is erbij als partner van dit event, om bezoekers te inspireren over m-health en e-health oplossingen en de implementatie ervan in de praktijk.

Zien we jou daar?

 

Get to know us! E-sites Stories

Door E-sites

Maak kennis met de mensen achter E-sites. Ontdek E-sites Stories!

Lees verder