Coen Haver de nieuwe creative director van Breese

Nieuwsartikel - Geplaatst op dinsdag 10 oktober 2017

Ons contentbureau Breese draait al enkele maanden op volle toeren en de vraag naar creatieve, digitale content blijft groeien. Tijd voor extra mankracht! Met een nieuwe frontman staat het label op eigen benen. En daarom is Coen Haver officieel gestart als de nieuwe creative director van Breese. Als filmmaker en voormalig sales manager neemt Coen een rugzak gevuld met kennis en ervaring mee.

De juiste kartrekker

Het team van Breese bedenkt en creëert creatieve digitale content voor organisaties en klanten van de groepsleden: E-sites, TDE, Techtwo en Fingerspitz. Sjoerd van Oosten, oprichter van Breese en partner van E-sites, ziet Coen als de juiste kartrekker voor het label. “Zijn ervaring als filmregisseur, met films die overal ter wereld op festivals worden getoond, en zijn vorige functie als sales manager maken hem de geschikte persoon. En natuurlijk zijn enorme drive om van Breese een succes te maken."

Content is cruciaal

Blogs, whitepapers of video’s. Een effectieve website kan niet zonder goede content. Maar regelmatig start een bedrijf of organisatie te laat met het bedenken ervan, bijvoorbeeld vanwege te weinig capaciteit of budget. Coen: “Bij ieder bedrijf moet contentcreatie en daarmee Breese on top of mind komen. Ik heb ontzettend veel zin om deze uitdaging aan te gaan en te werken aan grensverleggende projecten.”

Producties draaien op volle toeren

Er is de afgelopen jaren steeds meer nadruk komen te liggen op de kwaliteit van digitale content voor merken. Meer focus op beeld en de explosieve toename in videoconsumptie, spelen hierbij eveneens een rol. Op die groeiende vraag uit de markt heeft E-sites Group het contentbureau gelanceerd. Met onder andere opdrachten voor Hubo/Multimate, Coosto en Keukendepot had Breese een vliegende start. Momenteel wordt er gewerkt aan contentcreatie en videoproductie voor onder andere Bruynzeel Keukens en Dataplace.

Meer weten?

Bekijk de website van Breese. Voor meer informatie kun je direct contact opnemen met Coen Haver via coen@breese.nl of 076-8880089.

 

Zorgprocessen verbeteren - app voor thuiszorginstelling TWB

Door Roy Niemantsverdriet

Met de inzet van slimme apps, worden werkprocessen eenvoudiger, sneller of goedkoper. Ook in de zorg schept dit mogelijkheden!

Lees verder