Boeiende sessies, Q&A’s én een zuurstofbar - ontmoet E-sites op Mobile Healthcare!

Nieuwsartikel - Geplaatst op donderdag 16 november 2017

Over precies een week is Mobile Healthcare losgebarsten in de Jaarbeurs in Utrecht. Het belooft een inspirerend congres te worden met boeiende sprekers en interessante break-out sessies. En wij zijn erbij! Als partner, om health- en innovatieprofessionals te inspireren, met ze te sparren en onze kennis te delen.

Hiv-zorg: Value Based Healthcare en Happi app

Tijdens onze break-out sessie spreekt internist infectioloog Guido van den Berk van OLVG over de Happi app, een inspirerende Value Based Healthcare praktijkcase voor de hiv-zorg. Door hiv-zorg anders te organiseren en meer te luisteren naar de patiënt, wordt een meer holistische aanpak gerealiseerd. Guido vertelt welke extra waarde dit oplevert in de hiv-zorg. En hoe implementatie in de dagelijkse praktijk gerealiseerd is.

Q&A sessies met mobile developer Bas

We bieden bezoekers de kans om een ervaren mobile developer het hemd van zijn lijf te vragen! Een specifieke vraag, gewoon even sparren of een gericht advies? Collega Bas zit klaar voor Q&A sessies. Hij is de grondlegger van het mobile team van E-sites, nu ruim 8 jaar geleden. Als ervaren iOS specialist en technisch adviseur richting klanten, beschikt hij over zeer veel kennis. Die hij graag deelt! 

Bezoek onze zuurstofbar! Voor jouw dosis health

Een dag vol boeiende presentaties, sessies en gesprekken. Dat vraagt erom scherp te zijn. En daarom hebben wij iets verfrissends geregeld: een Oxygen bar! Waar bezoekers aan plaats kunnen nemen voor een shot pure zuurstof. Het levert je extra concentratie op. Maar het versterkt ook je immuunsysteem, denkvermogen en het kalmeert je geest en zenuwstelsel. Een zuurstof shot geeft een positief, herstellend en therapeutisch effect. Daar knap je van op dus!

Kom naar S18 in de Polarzaal

Zien we jou daar? E-sites en de zuurstofbar vind je bij standnummer S18, in de foyer van de Polarzaal. Ook voor de Q&A sessies met Bas, kun jij je hier melden.

Heb jij je nog niet aangemeld voor het congres? Wees er dan snel bij. De laatste toegangskaarten worden nu vergeven! 

Graag tot ziens op Mobile Healthcare volgende week, donderdag 23 november!  

 

 

Meer weten over wat E-sites doet in de zorgbranche? Ga naar E-sites Health.

Even scherpstellen: de AVG

Door E-sites

Hij staat voor de deur: de AVG. Wij zetten de belangrijkste punten voor je op een rij.

Lees verder