E-commerce krachten binnen Handpicked agencies gebundeld in nieuw label: Bluebird Day

Nieuwsartikel - Geplaatst op woensdag 11 april 2018

Een nieuwe ontwikkeling binnen onze groep met digitale bureaus! E-sites Retail en Techtwo, twee teams binnen de Handpicked agencies, slaan de handen ineen en bundelen hun e-commerce krachten in een nieuw zelfstandig label: Bluebird Day.

Bundeling in krachten

Deze ontwikkeling is een logische volgende stap. Ons retail team en Techtwo waren allebei gericht op de retailbranche en e-commerce. Er ontstond steeds meer overlap. Niet alleen in kennis, potentiële klanten en de diensten en producten die we leverden. Maar ook in de ambities we allebei als organisatie hadden. Slimmer en veel logischer werd het om de teams samen te voegen en met gebundelde krachten in de markt te gaan bewegen.

Van twee organisaties één maken

Natuurlijk is de samenvoeging van twee organisaties niet zo makkelijk gedaan als gezegd. Maar dat beide teams zich al in hetzelfde pand bevonden en elkaar al heel goed kenden was een voordeel. Een aantal maanden aan voorbereiding om van twee organisaties één te maken is al achter de rug. En daar was Bluebird Day! Een nieuwe naam in de e-commerce wereld, maar dus zeker geen nieuwkomer. Met meer dan 19 jaar aan ervaring, de gebundelde specialistische kennis, de uitbreiding van het ervaren team en een mooi portfolio is Bluebird Day er helemaal klaar voor.

Nieuwe focus E-sites

E-sites laat met het ontstaan van Bluebird Day de focus op e-commerce los. Wij groeien door als tech bureau, gespecialiseerd in technisch complexe maatwerk oplossingen. Een logische koers vanuit onze bewezen expertise op dit vlak. E-sites wil de beste zijn voor organisaties met complexe digitale uitdagingen. We bouwen applicaties, websites, platforms, API’s en mobile apps. En zetten nieuwe technieken in als AR/VR, AI, chatbots en intelligent things. Door digitale innovaties te omarmen en te implementeren helpen we onze klanten bij het realiseren van ambities.

Over Handpicked agencies

In januari van dit jaar kondigden we al aan dat de voormalige E-sites Group verder ging onder de naam Handpicked Agencies. Met 5 bestaande en 2 nieuwe labels vormden we vanaf dat punt een nieuw collectief aan digitale bureaus, gericht op digitale strategie & design, ontwikkeling, e-commerce, content productie, virtual reality en online marketing. Meer informatie over de verschillende bureaus en Handpicked agencies als collectief, vind je op de website van Handpicked agencies.

 

Beveilig je website met CSP headers

Door An Truong

Vergroot de betrouwbaarheid van je website en houd kwaadwillenden buiten de deur met CSP headers.

Lees verder