E-sites hoofdsponsor Emerce Tech Live

Nieuwsartikel - Geplaatst op donderdag 19 april 2018

De manier waarop we werken en leven wordt continu beïnvloed door nieuwe technologie. Op het Emerce Tech Live event op 29 mei word je geïnspireerd met de nieuwste mogelijkheden die hieruit ontstaan en succesverhalen vanuit het bedrijfsleven.

En van die succesverhalen hebben wij er zelf ook flink wat! We zijn dan ook graag vertegenwoordigd op dit event. Sterker nog, we zijn dit jaar betrokken als hoofdsponsor en bieden je een mooi programma.

Innoveren in een traditionele organisatie - hoe doe je dat?

De general manager van Auto.nl, Martijn Bovée, klimt op het podium om te vertellen hoe zijn team het voor elkaar kreeg om efficiënt te innoveren binnen een traditionele organisatie. Auto.nl is onderdeel van de Louwman Group. Bijna geen enkele branche is zo conservatief als de autobranche. En toch gingen ze met Auto.nl, zonder dat er überhaupt vraag naar was, online auto’s verkopen. Een inspirerend verhaal!

Chatbots en Artificial Intelligence (AI) - hoe succesvol in te zetten?

Daarnaast nodigen we je graag uit om aan te schuiven bij onze round-tables, waar we interessante topics op tafel leggen om samen over te sparren. Zo kom je te weten waarom een chatbot ook voor jouw organisatie interessant is. En vertellen we graag meer over het succesvol inzetten van artificial intelligence in tools die écht waarde toevoegen.  

Drie dagen feest

Het wordt dit jaar een waar feestje in de Beurs van Berlage. Want ook onze Handpicked partners Bluebird Day en Fingerspitz vertegenwoordigen een Emerce Live event. E-sites trapt dinsdag 29 mei af met Tech Live, Bluebird Day neemt de volgende dag het stokje over op E-commerce Live en op dag drie staat Fingerspitz als sponsor op Digital marketing Live. Het mag wel duidelijk zijn, dit is groots. En mag je dus eigenlijk niet missen!

Interesse in Tech Live?

Wil je meer weten? Over de topics, de exacte programmering of E-sites als innovatiepartner? Heb je interesse in een toegangsticket? Of zin om gezellig een drankje te komen drinken op onze stand (niet te missen in de grote hal naast de ingang)? Het kan allemaal! Laat het ons weten. Dan verzekeren wij je een verzorgde ontvangst!