E-sites opnieuw op #2 in de Emerce 100!

Nieuwsartikel - Geplaatst op vrijdag 4 mei 2018

Het is weer raak! Voor het derde jaar op rij staan wij op een geweldige 2e plek in de Emerce 100, de ranglijst voor de beste bedrijven in e-business.

Terwijl de lijst in onze categorie flink wat langer is geworden, met 32 bureaus in totaal. Vorig jaar waren dit er 19. Met een score van 5 sterren in de categorie Digital Agency fullservice (middelgroot) zijn wij apetrots. Wij werken dagelijks met veel plezier aan een groot aantal projecten voor onze klanten en richten ons hierbij continu op innovaties. Dat we deze waardering opnieuw mogen ontvangen is dan ook een fantastische beloning!

Emerce100 lijst - beste bedrijven in e-business

In deze jaarlijkse uitgave publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het imago-onderzoek (uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction) wordt ondersteund door andere relevante marktdata. Hierdoor is Emerce in staat om een zo goed mogelijk beeld van de huidige markt te schetsen.

Benieuwd naar de totale ranking? Bekijk de volledige Emerce100 lijst.