Aftellen naar het Handpicked festival!

Nieuwsartikel - Geplaatst op dinsdag 22 mei 2018

Boeiende kennissessies en inspirerende sprekers, altijd interessant. Maar overgoten met een festival vibe, lekker eten en een bruisend feestje, is dit nog veel fijner! Hebben wij gedacht. Dus organiseren we vanuit Handpicked agencies iets bijzonders, waar wij als Handpicked familie erg naar uitkijken: Handpicked Digital Playground! Het allereerste Handpicked festival. Donderdag is het zover.

Waarom dit Handpicked festival?

Begin van dit jaar maakten we het al bekend: E-sites Group gaat verder onder de nieuwe naam Handpicked agencies. Een collectief van 7 digitale bureaus: Bluebird Day, Boldly, Breese, Departure, E-sites, Fingerspitz en TDE. Met bundeling van krachten zijn we perfect in staat klanten compleet te bedienen richting hun digitale ambities. Dit willen we heel graag vieren. Door samen te zijn, met alle labels en klanten. En samen stil te staan bij digitale innovatie. Wat dit betekent voor nu, waar het naartoe gaat, en hoe wij hier onderling en samen met klanten alles uit kunnen halen. Is het al zover? Wij hebben zin om te proosten! 

Festival vibe - Join us!

Klanten en relaties van onze 7 bureaus zijn uitgenodigd aanstaande donderdag op ons festivalterrein ‘strand Maaslanden’ en kunnen rekenen op een grandioze dag vol inspirerende sessies van (internationale) sprekers over digitale innovaties en nieuwe ontwikkelingen. Afgewisseld met culturele activiteiten, lekker eten en drinken en een goed feestje, zal het onze gasten aan niks ontbreken!

Voor alle Handpicked medewerkers duurt het feestje zelfs nog een dagje langer. Iedereen blijft slapen en beleeft er nog een besloten festivaldag achteraan op vrijdag.

Volg het festival!

Wil je meer weten over het festival of volgen wat er allemaal gebeurt? Informatie over het festival lees je terug op de Handpicked festival website. En via #hpfest18 houden we je met een uitgebreide sfeerimpressie graag de hoogte. Stay tuned!

Heb jij je uitnodiging gemist en alle reden om dit festival niet te missen? Laat het dan snel nog even weten!

 

E-sites opnieuw op #2 in de Emerce 100!

Door E-sites

Voor het 3e jaar op rij staan wij op een geweldige 2e plek in de Emerce 100, de ranglijst voor de beste bedrijven in e-business.

Lees verder