E-sites officieel Magento partner

Nieuwsartikel - Geplaatst op woensdag 3 oktober 2012

Magento partner

E-sites is officieel Silver Solution Partner van Magento, het snelst groeiende open source webwinkel softwarepakket van dit moment.

E-sites heeft veel ervaring op het gebied van e-commerce en werkt sinds enkele jaren ook met open source pakketten, zoals Magento. Met dit partnerschap richten we ons op het ontwikkelen en implementeren van de Enterprise Edition van Magento als e-commerce webwinkel oplossing. Magento biedt ons begeleiding in de vorm van support en trainingen.

Wij ondersteunen klanten die een Magento webwinkel willen starten in de vrijheid en mogelijkheden in het ontwikkelen en beheren van de online winkel. En meer dan dat. Ook zorgen we voor het bereiken van doelgroepen, het verkrijgen van relevante rapportages, integratie met back-office en optimalisatie van de webshop voor mobiel verkeer.

Benieuwd naar een Magento webwinkel oplossing? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende demonstratie.

Meer informatie over ons silver solution partnerschap lees je op de website van Magento.

Front-end inspiratie in Italië

Door E-sites

Altijd leuk, inspiratie opdoen op een aansprekend event. Nog leuker, inspiratie opdoen op een aansprekend event in Italië…

Lees verder