Ons nieuwe pand is opgeleverd!

Nieuwsartikel - Geplaatst op vrijdag 22 februari 2013

De perfecte werkplaats voor de medewerkers van de E-sites group. En het meest innovatieve kantoor van Breda. Met deze ambitieuze plannen is E-sites een samenwerking aangegaan met Grosfeld van der Velde architecten. En het resultaat staat er! Aan de Reduitlaan in Breda, nummer 29.

Nieuwbouw

We hebben van tevoren veel opties de revue laten passeren: leegstaande kantoren, oude monumentale panden en bouwgrond aan de snelweg bijvoorbeeld. Om uiteindelijk toch tot de conclusie te komen dat onze huidige locatie, de Triple O Campus in Breda, de beste locatie is voor E-sites. Niet alleen ligt het aan de rand van het centrum van Breda, het biedt tevens een inspirerende omgeving waar medewerkers en klanten naar hartenlust kunnen werken aan het internet van de toekomst. De uiteindelijke beslissing voor het bouwen van een nieuw, duurzaam pand aan de overkant van onze huidige locatie werd zo weloverwogen genomen.

Oplevering

De 1000m2 aan kantoor biedt ruimte aan de 65 internet specialisten van E-sites, Fingerspitz en Techtwo. En voorziet volledig in de behoeftes van ons internetbureau. Want we willen er kunnen samenwerken, innoveren, inspireren, presenteren en overleggen: grootschalig, maar ook intiem. Hier zijn verschillende soorten ruimtes voor nodig. En die hebben we nu. Van overlegnisjes tot aan brainstormruimtes en een e-café. Maar verdwalen zul je er zeker niet snel. Want de rode en witte lijnen, die tevens symbool staan voor onze kernwaarden, begeleiden je door het hele pand langs alle belangrijke ruimtes.

Een kijkje nemen kan!

Want eind januari was het zover. De oplevering. De eerste collega’s zijn overgaan naar het nieuwe pand. En alle anderen gaan snel volgen. En mooie foto's ook. Tot die tijd kan je op Pinterest de voortgang bekijken.

De consument is klaar voor selfservice!

Door Marloes Bovee

Maar is de retailer dat ook? Die indruk krijg ik niet. En wordt op de EuroCIS beurs in Düsseldorf, waar we drie dagen als standhouder aanwezig…

Lees verder