Nieuwe responsive website E-sites.nl live

Nieuwsartikel - Geplaatst op woensdag 27 februari 2013

Onze nieuwe website is live! De oude site voldeed niet meer aan de hoge eisen die we stellen omtrent een goede online performance. Met verschillende internetspecialisten is eigenhandig gewerkt aan het nieuwe en volledig responsive design, development en content van de nieuwe site.

Vernieuwde identiteit E-sites

De nieuwe website vormt samen met een ons nieuwe pand, nieuwe kernwaarden en nieuwe pay-off een compleet vernieuwde identiteit voor E-sites. Anno 2013 staat E-sites voor Samen, Continu en Overtreffend. Basisprincipes die ons handelen typeren. En tot in detail zijn doorgevoerd binnen onze gehele organisatie: in een nieuwe huisstijl, in ons nieuwe pand en de nieuwe website.

Nieuwe website volledig responsive: al vanaf 1x1 pixel

Het design van het nieuwe www.e-sites.nl is volledig responsive, waardoor het zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van het apparaat waarmee het wordt bezocht. Of een bezoeker de website nou bekijkt op desktop, tablet of smartphone, deze krijgt dus altijd de meest optimale weergave. Opmerkelijk detail: het responsive effect is tot het maximaal haalbare uitgevoerd, waardoor het design start met een E-sites rode ondergrond al bij een schermresolutie van slechts 1x1 pixel.

Gebruiksvriendelijk voor elke doelgroep

Deze nieuwe frisse website site is overzichtelijker dan de oude site. (Potentiële) opdrachtgevers, sollicitanten, maar ook internetspecialisten en -geïnteresseerden, en kennissessie bezoekers worden nu logischer naar de voor hen meest relevante content geleid. Naast de vormgeving is dus ook de gebruiksvriendelijkheid van de site gestegen. En zijn er praktische functies toegevoegd en verbeteringen doorgevoerd in de architectuur. Allemaal om de verschillende doelgroepen optimaal te bedienen.

DIY Scrumboard

Door E-sites

Magnetische Whiteboards zijn saai en relatief duur. Toch heb je ze nodig. Om te scrummen. Om ideeën op te schrijven…

Lees verder