Verhuisd naar nieuw pand

Nieuwsartikel - Geplaatst op donderdag 4 april 2013

De laatste doos is over! We zijn officieel verhuisd naar ons nieuwe pand in Breda.

Nieuwe werkplek
E-sites werkt voortaan vanuit een prachtig nieuw pand, neergezet op een A locatie op de Triple O Campus in Breda. De grote raampartijen tot op de grond die een enorme hoeveelheid licht binnen laten en de parkachtige omgeving eromheen zorgen voor een open en leefbare werkplek van 1000 m2, die ruimte biedt aan de ruim 65 internetspecialisten van E-sites, Fingerspitz en Techtwo.

Waarom nieuwbouw?
E-sites, voorheen gesitueerd in het Blushuis in Breda, groeide al enige tijd uit haar jasje. Leegstaande kantoren, monumentale panden, bouwgrond aan de snelweg, we hebben veel opties de revue laten passeren. Om uiteindelijk te concluderen dat de Campus de beste locatie is voor E-sites. Aan de rand van het centrum van Breda. En met alle creatieve bedrijven op dit terrein een inspirerende omgeving waar we met klanten naar hartenlust kunnen werken aan het internet van de toekomst. In samenwerking met Grosfeld van der Velde architecten zijn we een ontwerpproces gestart, waar we zelf veel invloed op hebben gehad. We zijn erg blij met het eindresultaat.

E-café en pratende planten
Wie het pand betreedt, ziet meteen dat ons enthousiasme voor internet en innovatie tot in detail is doorgevoerd. En dat het pand volledig is ingericht op ons werkproces. Onze kernwaarden ‘Samen, Continu, Overtreffend’ gesymboliseerd als rode en witte lijnen, loodsen je door het pand. Onder meer langs creatieve brainstormruimtes, scrumboards, een testlab, ons e-café mét biertap en een zelf gerealiseerde plantenbak, waar planten je via Twitter toespreken.

Voor een sfeerimpressie van het nieuwe pand zie: http://pinterest.com/esitesbreda/bouw-nieuwe-E-sites-hq/

Wil je graag eens een kijkje komen nemen? Neem gerust contact met ons op!

Nieuwe responsive website E-sites.nl live

Door E-sites

Onze nieuwe website is live! De oude site voldeed niet meer aan de hoge eisen die we stellen omtrent een goede online performance…

Lees verder