Amphia & E-sites bouwen samen aan de digitale zorgtoekomst

nieuws

Na de succesvolle lancering van drie compleet nieuwe websites afgelopen jaar - Amphia.nl, orthopedischekliniekamphia.nl en werkenbijamphia.nl - kunnen we vol trots mededelen dat Amphia Ziekenhuis en E-sites de komende jaren hun samenwerking voortzetten! Samen bouwen we verder aan de digitale zorgtoekomst van topklinisch ziekenhuis Amphia.

Strategie en doorontwikkelen

Daarom ontwikkelen we samen een duidelijke roadmap naar 2025 met een heldere digitale strategie voor de komende jaren. Met extra aandacht voor belangrijke thema’s voor topklinisch ziekenhuis Amphia zoals innovatie, wetenschap en opleiding. Samen blijven we doorontwikkelen en stappen maken om zowel Amphia.nl, orthopedischekliniekamphia.nl als werkenbijamphia.nl continu te verbeteren. 

Strategie en doorontwikkelen | Amphia.nl

Voorloper zijn én blijven

Juist als voorloper is het voor Amphia Ziekenhuis belangrijk om (digitaal) te blijven ontwikkelen in een veranderende zorgmarkt die steeds meer vraagt. Om voorop te kunnen blijven lopen. Om in te spelen op de zorguitdagingen van nu, maar ook op die van de toekomst. 

De nieuwe websites spelen daar perfect op in. Ze zijn gebruiksvriendelijk én toekomstbestendig, gemaakt voor iedereen en geschikt voor elk moment. Met daarbij de specifieke werkenbij-website die zich richt op het aantrekken van talent door het Amphia-gevoel uit te stralen. Ook sluiten ze perfect aan op de belangrijkste pijlers van Amphia Ziekenhuis: patiëntgerichtheid en innovatie. En dat houden we zo door te blijven ontwikkelen, zodat de websites steeds weer naadloos aansluiten op de veranderende zorgmarkt. 

Wij kijken vol enthousiasme uit naar deze toffe, jarenlange samenwerking! E-sites en Amphia bouwen samen aan de zorgtoekomst!

Voorloper zijn én blijven | nieuws | Amphia.nl