Nu ook Google Pay beschikbaar voor XXImo gebruikers

nieuws

Contactloos betalen met je smartphone is de toekomst. Het is niet alleen sneller en makkelijker, maar ook veiliger. Voor onze partner XXImo ontwikkelden we daarom de mogelijkheid om gebruik te maken van Google Pay via de Milo app. De aanvulling op de feature Apple Pay die we een tijdje terug hebben opgeleverd. 

Google Pay zorgt voor nóg meer gemak

Gebruikerservaring staat bij XXImo centraal. Met de lancering van Google Pay geeft de organisatie gehoor aan de wens van gebruikers om ook contactloos betalen met een smartphone mogelijk te maken. Bestaande klanten kunnen direct gebruik maken van contactloze betalingen via Google Pay. Voor nieuwe klanten geldt dat zij nog sneller kunnen profiteren van alle mogelijkheden die de Milo app biedt, omdat zij na registratie direct over een virtuele mobiliteitskaart beschikken die als betaalmiddel kan worden geactiveerd in Google Pay. Om het nog gemakkelijker te maken is Google Pay binnen één minuut te activeren. Google Pay zorgt voor snelheid en gemak. En maakt zelfs de fysieke mobiliteitskaart en pincode niet langer nodig. 

Samen groeien we verder

Het is geen geheim dat we bij E-sites het liefste een jarenlange samenwerking en goed partnerschap aangaan. Ons partnerschap met XXImo is er zo één. XXImo is dé pionier in het ontwikkelen van unieke mobiliteits- en administratieve oplossingen voor de zakelijke reiziger. Een goede match met E-sites dus. 
 
In het begin van onze samenwerking hebben we de Milo app ontwikkeld. Dé mobile app die zorgt voor zakelijk reizen zonder gedoe. De afgelopen jaren zijn we samen verder gegroeid. Doorontwikkelingen, vernieuwen van de gehele Milo app en nieuwe features bouwen die door de ontwikkelingen in tech nu mogelijk zijn, zoals Apple Pay en Google Pay. 
 
We zijn trots op de ontwikkelingen in zowel de Milo app als onze samenwerking. Op naar de toekomst en alle mogelijkheden die gaan komen! 
 
Alle informatie over Google Pay bij XXImo vind je hier.