TanteLouise & E-sites samen aan de slag met digital health

nieuws

De beste zorg, waar thuis ook is

Dat is waar TanteLouise voor staat. TanteLouise is dan ook geen onbekende naam in West-Brabant. Op het gebied van innovatie en vernieuwing behoort tanteLouise tot de meest toonaangevende zorginstellingen in Nederland. Maar het belangrijkste: de 1800 medewerkers en 850 vrijwilligers van tanteLouise die zich elke dag inzetten om zowel de beste intramurale als extramurale zorg aan zo’n 3000 cliënten te bieden. 

Om ook in de toekomst de beste zorg te blijven leveren is tanteLouise continue bezig om de zorg anno nu te verbeteren. Dit doen ze door met onder diverse partners in de zorgwereld in gesprek te gaan en nieuwe zorgtechnologieën te testen - denk aan slim incontinentiemateriaal of een slimme bril. Ook maken ze grote sprongen op het gebied van domotica, zorg op afstand en digital health. TanteLouise is daarnaast voorloper in dementiezorg: door een vernieuwende visie en de nodige zorgtechnologie houden de bewoners van tanteLouise zoveel mogelijk vrijheid. Hoezeer technologie ons leven ook kan veranderen: de belangrijkste voorwaarde is en blijft dat technologie de kwaliteit van de zorg aan cliënten verbetert. 

Samen digitaal innoveren

Tijd om ook voorop te lopen en digitale stappen te zetten op het gebied van software. Dat maakt het een goede match met E-sites. E-sites weet wat er speelt in de zorg, waar de uitdagingen liggen en denkt mee. Bovendien kunnen we de juiste begeleiding in dit traject bieden. Samen met tanteLouise zijn we inmiddels aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuwe corporate website om stappen te zetten in digital health. 

TanteLouise ken ik al vrijwel heel mijn leven. Mijn moeder werkt er en het hoofdkantoor staat praktisch in mijn voortuin. Ik vind het dan ook super mooi dat we als E-sites zijnde - waarmee we al jaren actief zijn in de zorg - samen met tanteLouise een nieuwe digitale oplossing gaan ontwikkelen. En natuurlijk alleen maar tof dat zij dezelfde innovatieve mindset hebben als wij

Roy Niemantsverdriet
Head of sales & marketing

Nieuwe corporate website

Onze developers zijn inmiddels druk bezig met de voorbereiding voor het ontwikkelen van de nieuwe corporate website voor tanteLouise. TanteLouise.nl wordt een multisite oplossing, omdat naast de corporate website tal van kleine, opzichzelfstaande websites bestaan met een eigen look & feel. Die websites worden voor diverse campagnes gebruikt en over een tijdje langzaamaan gemigreerd naar de corporate website, zonder dat ze hun eigen look & feel verliezen. Zo worden alle websites beheerbaar vanuit één contentmanagementsysteem. 

Zoals voor elke zorgorganisatie is security een belangrijk punt. Daar besteden we veel aandacht aan bij E-sites door onze ISO certificering. Toegankelijkheid heeft eveneens prioriteit. Door te zorgen voor een drempelvrije website, kan iedereen - bijvoorbeeld ook mensen met een visuele beperking - de website met gemak gebruiken. 

Kortom, een perfecte combinatie die elkaar versterkt: tanteLouise & E-sites.
Over een tijdje delen we natuurlijk vol trots het eindresultaat!