VIER jaar op rij: E-sites nr. 1 in de EMERCE100!

De állerbeste digital agency

Wauw.

Na 2021, 2020 en 2019 mogen we nu ook 2022 aan ons rijtje toevoegen. Al vier jaar lang staan wij op nummer 1 in de Emerce100! Met een topscore van 6,5 ster zijn we wederom bekroond tot de állerbeste in de lijst ‘digital agency fullservice middelgroot’. Dat maakt ons trots! Heel trots. De zeventiende editie van de Emerce100, dé ranglijst voor Nederlandse bureaus in de e-business, verscheen donderdag 28 april. Een mooi moment om bij stil te staan.

E-sites opnieuw beste ‘digital agency fullservice middelgroot’ 

Emerce100 is een jaarlijkse speciale uitgave van Emerce waarin de resultaten gedeeld worden van het onafhankelijke imago-onderzoek naar de beste Nederlandse bedrijven in de e-business. Het onderzoek wordt uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Motivaction. Respondenten uit het bedrijfsleven beoordelen bureaus op onder andere kennis/know-how, prijs-kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. 

Arthur Engel, algemeen directeur van E-sites, is supertrots: 

We staan wederom op de nummer #1 positie. Op die eerste plek komen is al tof, maar om daar te staan voor het vierde achtereenvolgende jaar is helemaal een prestatie. Ik heb veel waardering voor onze mensen en natuurlijk de klanten met wie we dit samen hebben mogen doen. En al helemaal gaaf om te zien dat de hele Handpicked Agencies groep goed vertegenwoordigd is in verschillende categorieën!

Arthur Engel
Algemeen directeur E-sites

Heel Handpicked agencies bovenaan

Bij Handpicked agencies is het een groot feest vandaag, want winnen doen we niet alleen. We staan maar liefst zeven (!) keer genoteerd in de Emerce100 met Handpicked agencies, Bluebird Day, TDE, Boldly XR, IN10 en Fingerspitz online marketing. Bijna alle agencies staan bovenaan in de lijst! 

Samen op weg naar jouw digitale vooruitgang

We hebben afgelopen jaar weer ontzettend veel toffe projecten mogen realiseren met de mooiste klanten, zoals XXImo, Amphia Ziekenhuis, Thetford en nog vele anderen. We hebben nieuwe collega’s verwelkomd en er zijn nieuwe partnerships ontstaan. Want welke digitale uitdagingen onze klanten ook hebben, samen vinden we de best passende oplossing. Door goed te luisteren naar de knelpunten uit de markt, de wensen van klanten maar ook die van de eindgebruiker. Zo benutten we samen digitale technologie om kansen te grijpen en digitale vooruitgang te realiseren.  


We willen iedereen ontzettend bedanken voor het vertrouwen en de waardering. Wil jij ook met een nummer 1 digital agency aan de slag met jouw digitale uitdaging? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op