Voor de derde keer op rij: E-sites nr. 1 in de EMERCE100!

De beste in de categorie Digital Agency Fullservice Middelgroot

We zijn echt enorm trots: voor de derde keer op rij staan we op #1 in de Emerce 100! Met een topscore van 6,5 ster zijn we de beste in de lijst ‘digital agency fullservice middelgroot’. De zestiende editie van de Emerce100, dé ranglijst voor Nederlandse bureaus in de e-business, verscheen woensdag 28 april. E-sites is bekroond tot de nummer 1 in de categorie ‘digital agency fullservice middelgroot’. 

E-sites wederom beste ‘digital agency fullservice middelgroot’ 

Emerce100 is een jaarlijkse speciale uitgave van Emerce waarin de resultaten gedeeld worden van het onafhankelijke imago-onderzoek naar de beste Nederlandse bedrijven in de e-business. Het onderzoek wordt uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Motivaction. Respondenten uit het bedrijfsleven beoordelen bureaus op onder andere kennis/know-how, prijs-kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. 

Afgelopen jaar was voor iedereen een pittig jaar. Om vervolgens op deze manier door onze klanten gewaardeerd te worden, met 6,5 ster, maakt ons extra blij en dankbaar. “Één hele ster erbij. Wat een score! We vinden het fantastisch dat onze klanten ons werk zo waarderen,” zegt Arthur Engel, algemeen directeur van E-sites. “Een mooie beloning. Elke dag streven we ernaar om écht impact te maken en lossen we samen met onze klanten technisch uitdagende vraagstukken op die het verschil maken in het leven van mensen.”

Bekijk hiernaast onze speciale boodschap!

Handpicked agencies beste 'bureaugroep' in Emerce100

Extra bijzonder is dat onze Handpicked familiy maar liefst vier (!) keer genoteerd staat in de Emerce100. Zo is Handpicked agencies dit jaar bekroond tot beste ‘bureaugroep’, staat Bluebird Day opnieuw bovenaan in de ‘ecommerce’-lijst en scoort Fingerspitz 5 sterren in de categorie ‘digital marketingbureau middelgroot’! 

We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen en de waardering. Laten we er dit jaar weer de schouders onder zetten en toffe projecten realiseren!