Samen klussen met

Hubo en Multimate

Een gigantische klus voor het nieuwe digitale platform van Hubo en Multimate. Laat je verbazen!

Beginstadium

Niet de producten, maar het soort klus moest centraal staan op de nieuwe websites van de bouwmarkten. “Hoe ga ik dat doen en wat heb ik daarvoor nodig?” Het beginstadium van iedere doe-het-zelver. En dit was ook precies onze gedachte bij de start van deze klus!

Het juiste fundament

De juiste mensen op de juiste plaats. Dit project bestond uit een prachtige samenwerking tussen E-sites voor de technische ontwikkeling, Oak and Morrow voor de designs en ons andere label Breese voor de content. Dit resulteerde in persoonlijke Drupal 8 websites voor 230 filialen. Daarnaast hebben we zelf een koppeling ontworpen die het kassasysteem van Hubo (ASPOS), de shop en de website met elkaar synchroniseert. Een wijziging in het assortiment hoeft zo nog maar in één bron doorgevoerd te worden. Een goede fundering met mooi maatwerk.

Content klus

De nieuwe websites in 4 weken voorzien van nieuwe copy, fotografie en video! Een prachtige content klus, voor het nieuwe content label binnen de E-sites Group: Breese. Naast de fotografie van alle franchise vestigingen, hebben we alle klus-thema’s beschreven, gefotografeerd en gefilmd.

Binnenkort eens kennismaken?

Wil je meer weten over een specifieke case? Of antwoord op jouw digitale vraagstuk? Laat van je horen! Dan drinken we binnenkort samen een kop koffie.

/ Marloes Bovée account director
hello@e-sites.nl
076 888 00 88