Heldere online

informatie-architectuur voor 

Catharina Ziekenhuis

Makkelijk de weg kunnen vinden naar de juiste informatie, voor patiënten, bezoekers, doorverwijzers in de zorg én eigen personeel.

Veel belangrijke informatie laten samenkomen op één website en daarmee een optimale informatiestroom te realiseren voor patiënten, bezoekers, doorverwijzers in de zorg én eigen personeel.

Content

Veel content, één website. Een bijzonder project. Mede door de enorme hoeveelheid content die is verwerkt. We hebben gezorgd voor een heldere en gebruiksvriendelijke informatiearchitectuur. Met de vele afdelingen die het ziekenhuis kent, ieder met eigen wensen, vormde dit project een mooie uitdaging.

Door verschillende beheermogelijkheden en de optie tot het toevoegen van extra functionaliteit zoals vacatures, banners of downloads, is de site vanuit de klant dynamisch te houden. Een bijzonder gedeelte op de site is Catharina Topzorg, waar patiënten op een toegankelijke manier kennismaken met hoogspecialistische behandelingen

Actuele wachttijden zelf opzoeken

Met een wachttijden tabel is het mogelijk voor bezoekers om de actuele wachttijden op te zoeken van poliklinieken, behandelingen en onderzoeken. Deze tabellen worden automatisch gevuld en bevatten verschillende filtermogelijkheden.

Geavanceerde zoekfunctie

Met de zoekfunctie op de site, ontwikkeld met Solr, hebben bezoekers de mogelijkheid om zeer snel relevante informatie op te zoeken. Zelfs binnen documenten en PDF’jes wordt gezocht op de ingevoerde term.