Hét platform 

voor hardlopers: 

Hardlopen.nl

Relevante content over training, voeding, gear, gezondheid en evenementen. En een eigen hardloop app!

Online platform

Een online platform voor hardlopend Nederland, dat renners helpt om succesvol, blessurevrij en met plezier te hardlopen en een bijdrage levert aan de groei van de hardloopsport in Nederland.

Content en kennis

Gestart met de focus op content en kennisdeling, werkt dit Drupal platform als een online gids voor renners. Die vinden er relevante content over bijvoorbeeld training, voeding, gear en gezondheid. En een overzicht met evenementen.

Persoonlijke statistieken

In eigen accounts hebben renners de mogelijkheid om persoonlijke statistieken bij te houden.

Gekoppelde hardloop-app Hardloper

We werken eveneens aan de nieuwe versie van de Dutchrunner app, die gekoppeld is aan hardlopen.nl. Hiermee is het mogelijk vrije trainingschema’s te lopen of lessen te volgen en muziek te luisteren (iTunes, Google Music, Spotify, etc.). Al je persoonlijke statistieken worden in de app opgeslagen.

De app is geïntegreerd in het platform. Of je nu lid wordt via de site of via de app, je maakt gebruik van hetzelfde account. Kennis die is opgedaan op het platform kan met gebruik van de app direct in praktijk worden toegepast. Monitoring en coaching worden belangrijke functies van de Hardloper app.

15.000 profielen

Hardlopen.nl begon ooit in een beta-versie, maar is al snel uitgegroeid tot een mooi platform met zeker 15.000 profielen. Heb jij je hardloopschoenen al aan? Check hardlopen.nl en get connected!

Zelf een briljant idee?

Samen mensen bij elkaar brengen via een online platform? Kom gerust eens langs!

/ Marloes Bovee directie
marloes@e-sites.nl
06 242 557 40