Award-winning app

Trivoly

Maakt van ieder horloge een smartwatch. Bekroond met een SpinAward!

Van ieder horloge een smartwatch maken. Dat was het doel van deze app, gekoppeld aan een dun schijfje dat onder ieder horloge past en smartwatch functies aanstuurt. Een innovatie die smartwatches bereikbaar maakt voor een groter publiek. Nice!

Je eigen horloge mét smartwatch functies

Smartwatches zijn over het algemeen nog erg duur en niet altijd je smaak. Bovendien hebben de meesten van ons al een horloge, soms zelfs een waardevol erfstuk of klassiek exemplaar waar we liever geen afstand van doen. Een eigen horloge inruilen voor een smartwatch ziet niet iedereen zomaar zitten. Maar smartwatch-functies zijn natuurlijk wel erg handig. Trivoly is dé oplossing!

Belangrijke functies

Geavanceerde fitness tracker

Met Trivoly beschik je over een geavanceerde fitness tracker met optische hartslagmeter en ingebouwde stappenteller. De app leest deze gegevens uit.

Smartphone op afstand besturen

Via je horloge is het ook mogelijk om op afstand je smartphone te bedienen. Voor het maken van een selfie bijvoorbeeld, op wel 8 meter afstand! Je maakt het kiekje simpel met een tikje op je wijzerplaat.

Je favoriete muziek beluisteren

Populaire muziekspelers als Spotify, Sonos en iTunes bedien je gemakkelijk via je horloge. Door zacht te tikken op de boven of onderkant, regel je het volume. Doorgaan naar een volgend nummer of teruggaan naar het voorgaande nummer doe je door rechts of links te tikken.

Notificaties

We hebben het mogelijk gemaakt dat alle notificaties via de app naar eigen wens te personaliseren zijn. Bijvoorbeeld het aantal trillingen of de kleur van het meldingslichtje. Voor de momenten waarop je echt niet gestoord wil worden, is er een priority modus. Je stelt hierbij zelf in wat je wel en niet wil ontvangen.

SpinAward

We wonnen met Trivoly een gouden SpinAward, in de categorie Innovation! Lekker voelt dat, erkenning voor mooi werk. Daar zijn we trots op!

“Een indrukwekkende innovatie van Nederlandse bodem met internationale allure, waar tot in het diepste detail over nagedacht is."

— Jury, SpinAwards 2016

Succesvolle start via Kickstarter

Trivoly kent een succesvolle start, mede door crowdfundingssite Kickstarter. Met 337 backers en $114,394 werd de Trivoly succesvol gepledged. Uit veel en uitgebreide media aandacht die volgde, blijkt grote belangstelling voor de gadget. Trivoly is klaar om de markt te veroveren!

Mooie toekomstplannen

Nu het project succesvol is gefund, is het mogelijk om sneller te beginnen met het toevoegen van nieuwe functies. Er zijn volop ideeën voor doorontwikkeling. Zoals het toevoegen van meer fitness en gezondheidsopties, bijvoorbeeld sleep monitoring en een sensor die hydratatieniveau en lichaamstemperatuur meet. Ook zijn er al gesprekken met grote betaalproviders om in de toekomst betalingen, bijvoorbeeld het afrekenen van een drankje, via de Trivoly mogelijk te maken.

Meer weten?

Of gewoon eens sparren over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met mij op.

/ Roy Niemantsverdriet accountmanager mobile
roy@esites.nl
06 460 478 79