Een VERSgebakken app voor 

Subway

Voor SUBWAY Nederland bedachten we een nieuwe app waarin je door te 'shaken' elke dag korting kan ontvangen.

Shake it!

Shake shake shake it!

Shake zo hard als je kan! Wij voegden een coole animatie toe aan de app van broodjesketen SUBWAY. Wanneer je met je smartphone schudt, shake je voor jezelf een kortingscode uit de stapel! Elke 24 uur staat er een nieuwe voordeelcoupon klaar.

Benieuwd naar de gratis SUBWAY app? Download hem snel in de App Store of Google Play.

Wat biedt de app nog meer?

Naast de voordeelcoupon generator, bevat de app ook een store locator, om eenvoudig het dichtstbijzijnde SUBWAY restaurant te vinden. Ook worden gebruikers via de app op de hoogte gehouden van actuele campagnes, zoals de Sub of The Day en is het mogelijk het menu te bekijken.

Bewegingen detecteren iOS & Android

Via de interne accelerometer van de iPhone en Android toestellen wordt een schud beweging gedetecteerd en geregistreerd als de versnelling van bewegen boven een bepaalde waarde komt. En hierin wordt verschil waargenomen in bewegingen van links, rechts, boven, onder en van je af of naar je toe. De coupon vliegt bij elke geregistreerde schud van de stapel naar een vast gedefinieerde positie op het scherm of de richting waarin is geschud. Door snel te schudden verdwijnen de coupons één voor één van de stapel tot de onderste coupon overblijft. Dit is dan volledige willekeurig de voordeelcoupon, die vervolgens 24 uur in te leveren is.

Cool toch?! Maar je moet het eigenlijk gewoon zelf even ervaren! Downloaden dus :-)

400 downloads per dag

Omdat een nieuwe app altijd opnieuw gereleaset moet worden in de app stores, betekent dit dat (ook) trouwe gebruikers de app opnieuw moeten downloaden. Dat houdt dus in dat de app als het ware opnieuw publiek moet opbouwen. Maar dit lijkt helemaal in orde te komen. De eerste reacties zijn erg goed. De app staat zelfs regelmatig in de Top 3 in de categorie ´eten en drinken´ in Nederland.

Gemiddeld wordt de app voor iOS en Android nu dagelijks 400x gedownload.

Er is in de eerste maand na lancering bijna 64.000 keer geshaket en 30.000 keer een coupon ingewisseld.

Yeah! Shake it!

Hebben we je interesse gewekt?

Eigen wensen, uiteenlopende eisen en verschillende regels maken ieder project uniek. Daarom praten we veel liever verder in een goed gesprek!

/ Roy Niemantsverdriet accountmanager mobile
roy@e-sites.nl
06 460 478 79