Ontzorgen met 

Happi

Een app die het ziektebeeld van hiv-patiënten in kaart brengt en daarmee hun leven een beetje beter maakt.

Digitale helpende hand

Controle over het medicijngebruik en helpende hand om het ziektebeeld van HIV-patiënten in kaart te brengen. Een applicatie die 'ontzorgt'. En daarmee het leven van deze patiënten een beetje beter maakt. In samenwerking met het infectie-team van het Universitairs Medisch Centrum Utrecht (UMC) en zorgverleners ontwikkelden wij de Happi-app.

Een zorg minder

De Happi-app moet patiënten in staat stellen meer inzicht te krijgen in het ziektebeloop, waardoor ze effectiever kunnen communiceren met zorgverleners. Met inspraak van de gebruiker biedt de app verschillende functies, waaronder een overzicht van de medicatie en een visuele weergave van specifieke bloedwaarden. Maar ook bevat de app reminders voor het innemen van medicatie. Wanneer medicatie tegen HIV niet nauwgezet wordt ingenomen, kan het virus resistent worden. Het instellen van deze reminders helpt patiënten om nauwkeurig om te gaan met de medicatie.

Downloads & Privacy

De app voldoet aan strikte regels rondom privacy en informatiebeveiliging. Zo zorgen we ervoor dat de patiëntgegevens optimaal beschermd zijn. Bovendien is de applicatie CE-gecertificeerd. Met meer dan 350 app downloads in de eerste twee maanden, gaan we in de goede richting de gewenste 2500 downloads in het eerste jaar.

Mooie uitdaging

Happi was heel uitdagend om aan te werken, met name vanwege de privacy gevoeligheid van specifieke gegevens. Mooi project!

/ Bas van Kuijck

Mobile Developer

Aan de slag met online zorginnovatie?

Op zoek naar een ervaren partner die ontzorgt? Laten we kennismaken. Want eigen wensen, uiteenlopende eisen en verschillende regels maken ieder project uniek. We praten daarom veel liever verder in een goed gesprek. Hoe drink jij je koffie?

/ Dave Beismann accountmanager
hello@e-sites.nl
+31 76-888 00 88