Eenvoudig de weg op met

Milo

Een app als handige hulp voor het plannen en betalen van zakelijke mobiliteit.

Van deur tot deur

Voor XXImo hebben wij de nieuwe mobiliteitsplanner Milo ontworpen. Milo berekent exact jouw reistijd. Of je nou nog moet tanken, parkeren of een stukje moet wandelen. De app wijst jou eenvoudig de weg van deur tot deur! En aan het einde van de dag, betaal je veilig de parkeerkosten via de app. Handig toch?

Berekende routes

Gebruikers geven eenvoudig aan in de app of ze nog moeten tanken onderweg. Milo toont dan de tankstations aan je rechterhand op de aangegeven route en rekent bij selectie direct extra reistijd voor deze tankbeurt. Ook de tijd voor het rijden, een eventuele tankstop, parkeren en wandelen worden nauwkeurig berekend. En zelfs files worden volledig meegenomen in de berekening. Zo ben je nooit meer te laat op je bestemming!

Vakwerk

“Mobiel betalen en steeds actuele tripinformatie met één app maken het leven van onze klanten makkelijker. Met de introductie van Milo start de transitie van kaartbetalingen naar app-betalingen. Ik ben trots op onze ontwikkelaars dat ze dit vakwerk hebben afgeleverd”

- Patrick Bunnik, CEO van XXImo 

 Milo uitproberen? Download hem nu in de App store of Google Play.

Hebben we je interesse gewekt?

Eigen wensen, uiteenlopende eisen en verschillende regels maken ieder project uniek. Daarom praten we veel liever verder in een goed gesprek!

/ Roy Niemantsverdriet accountmanager mobile
roy@e-sites.nl
06 460 478 79