Snel antwoord van je huisarts met

Constamed

Via cross-platform Constamed stel je minder urgente medische vragen via desktop, tablet of smartphone.

Drukke telefonische spreekuren en lang wachten in de wachtkamers. Voor niemand wenselijk. Een platform voor het stellen van minder urgente vragen en snel antwoord van je zorgverlener ontvangen, dat zou toch ideaal zijn?

Digitaal plan

Van strategische brainstorm tot digitaal plan. We hebben flink gebrainstormd in de eerste fase van dit project. The sky was the limit, geen idee te gek. Om zo te komen tot nieuwe inzichten en zoveel mogelijk goede ideeën en vervolgens alles te prioriteren tot een uitvoerbaar digitaal plan.

In handbereik

Altijd jouw dokter op zak. Ons mobile team heeft de Constamed app ontwikkeld, die het mogelijk maakt om eenvoudig en veilig je medische vragen te stellen via je smartphone. En indien gewenst een foto toe te voegen. Een dokter in je broekzak, handig toch?

Cross platform

Een cross-platform werd het resultaat. Een digitale omgeving, eenvoudig opgezet voor een optimale gebruiksvriendelijkheid en via elk device toegankelijk. Simpel en snel een vraag kunnen stellen, ook vanaf de bank en in het weekend, precies wanneer het de gebruiker uitkomt. Dat is Constamed!

Privacy

Privacy en veiligheid gegarandeerd. Veiligheid is bij een platform als Constamed uiteraard essentieel. Als ontwikkelaar hebben wij dan ook een groot aantal maatregelen getroffen om de veiligheid van persoonsgegevens te garanderen. Zo werken we met een gecertificeerd datacentrum. En hebben we DigiD toegepast als inlogmethode. Daarbij wordt de door de patiënt gestelde vraag versleuteld verstuurd en deze is uitsluitend zichtbaar voor de huisarts die de vraag beantwoordt.

Health app 2014

Beste Health App 2014 voor zorgprofessionals

"Constamed maakt het voor de huisarts mogelijk en makkelijk om digitaal contact te onderhouden met patiënten. Het kan een hulpmiddel zijn voor de huisarts om zijn groeiende takenpakket aan te kunnen."

/ Sjaak Nouwt van KNMG

vakjurylid Health App Award 2014

Trots!

Constamed werd één van de eerste health platformen in Nederland. En daar zijn we trots op! Op het concept. Op de Health app award die we met dit project gewonnen hebben. En op de maatschappelijke discussie die het platform deed losbarsten online. Constamed werd de doorbraak van het online dokteren. We hebben ook na lancering niet stil gezeten. Inmiddels is het platform uitgebreid met de mogelijkheid tot videoconsults en zijn er naast huisartsen ook veel andere specialisten aangesloten.

Aan de slag met online zorginnovatie?

Op zoek naar een ervaren partner die ontzorgt? Laten we kennismaken. Want eigen wensen, uiteenlopende eisen en verschillende regels maken ieder project uniek. We praten daarom veel liever verder in een goed gesprek. Hoe drink jij je koffie?

/ Dave Beismann accountmanager
hello@e-sites.nl
+31 76-888 00 88