Lekker opgeruimd met 

Cartrash

Altijd met een nette en schone auto de weg op. Wij bouwden een sprankelende Magento 2 website voor een flexibel product.

Ontwikkelingsfase

Cartrash was nog volledig in ontwikkelingsfase toen de klant bij ons aan de deur klopte. De gedachte om te gaan werken met een app, werd al snel omgezet in die van een website. Want dit nieuwe product op de markt brengen, ging beter met een website. De uitdaging? Een website zo aantrekkelijk maken, dat een onbekend product de markt gaat bestormen. De klant nam regelmatig plaats bij ons op kantoor, om samen de website van A tot Z te ontwikkelen.

Nieuwe technieken

De website is gebouwd op basis van Magento 2 en met een toegepaste recurring payments module. Deze module maakt het eenvoudig voor klanten om een abonnement af te nemen voor de bijhorende afvalzakken. Het product is gemaakt van duurzame materialen en een gedeelte van de opbrengst gaat richting het goede doel. Daarnaast is de afvalbak te koop in diverse kleuren en kan je kiezen uit een basic pakket of een compleet pakket. Het is zelfs mogelijk om jouw eigen cover voor de afvalbak te ontwerpen. Een opgeruimde auto en een schonere wereld. Voor ieder wat wils! 

Gaaf project!

Cartrash was voor ons een project op basis van Magento 2 en met nieuwe toepassingen, zoals de recurring payments. Daarnaast was het product nog volledig in ontwikkeling en nog niet bekend op de markt. Dit maakte het echt een gaaf project!

/ Victor Freriks

Front-end developer

Let's scrum it!

Het project verliep met een hechte en intensieve samenwerking tussen de ondernemers en onze specialisten. Een stevig portie teamwork, waarin wensen en ideeën centraal stonden. 

"Nadat we wat sceptisch zijn begonnen met het SCRUM proces, is het uiteindelijk een goed en fijn werkend systeem om overzicht en duidelijkheid te houden. Vervelende verrassingen hebben we daarmee samen goed kunnen inschatten en beperken. De gezamenlijke momenten van de introductie, sprint start en livegang worden leuk opgepakt en geven een teamgevoel dat erg waardevol is!"

/ Yvette Kuiper 

Venture manager Cartrash

Benieuwd naar dit flexibele platform? Bekijk de Magento 2 Cartrash webshop.