Applicaties

Slim, veilig en gebruiksvriendelijk

Webapplicatie laten maken

Een s​lim ontworpen webapplicatie, veilig in gebruik. En vooral bedoeld om het werk van je medewerkers, of het leven van gebruikers makkelijker te maken. Want of het nou gaat om een (self)service portal, een afgeschermde werkomgeving, klantportaal, werk-tool of intranet: dat is toch waar het vooral om draait. Om gemak en optimale gebruiksvriendelijkheid. Waardoor een applicatie vanzelf een succes wordt. 

Te makkelijk gezegd? Misschien. Maar wij hebben hier alle vertrouwen in. Omdat we precies weten welke stappen we moeten zetten. En welke vragen we je moeten stellen. 

Wat wil je bereiken? 

Altijd een belangrijke vraag om mee te starten. Misschien wil je werkprocessen efficiënter maken, of volledig digitaliseren? Of je klanttevredenheid omhoog krikken, door meer selfservice-mogelijkheden aan te bieden? Of mensen met elkaar verbinden via een gebruiksvriendelijk intranet of extranet? Wij helpen je graag!

Maar elke webapplicatie is uniek. Onze samenwerking begint daarom altijd met een goed gesprek. Over jouw wensen en ambities en de behoeftes van je doelgroep. Want dit zijn allemaal factoren die we gebruiken om een succesplan op te stellen. Jouw succesplan. Met heldere keuzes en doelstellingen. En concrete stappen naar de beste oplossing. 

Complexiteit: kom maar door! 

Systemen aan elkaar koppelen, data ontsluiten, nieuwe technologie integreren; top! Wij houden wel van uitdaging. Al zit de kracht bij webapplicaties soms juist in eenvoud. We kijken dus precies wat nodig is, of wat we juist allemaal achterwege kunnen laten. Geen poespas als het vooral draait om de werking. Of als de applicatie vooral bedoeld is voor intern gebruik. Maar altijd clean en netjes, en sowieso functioneel en gebruiksvriendelijk. Zodat je applicatie graag gebruikt wordt. En succes een logisch gevolg is.

Hoe we het aanpakken?

Altijd met een bakje koffie; een ontspannen start. Want we vinden het belangrijk dat we allebei een match voelen. Omdat we intensief gaan samenwerken. En elkaar veel zullen zien. We vragen vrij veel, van jou als opdrachtgever. Omdat we jullie vakkennis nodig hebben. Wij brengen twee decennia aan expertise mee. Alleen samen zorgen we voor het beste resultaat.

We werken volgens de scrummethodiek

 1. 1

  Strategie

  We starten nooit zomaar, altijd doordacht. Maar waken ervoor niet te verzanden in strategische boekwerken. We zorgen voor heldere keuzes en doelstellingen. En concrete stappen naar een oplossing voor jouw vraag. De belangrijkste focus? Jouw eindgebruiker.

 2. 2

  Design

  Er wordt een visueel ontwerp gemaakt van je webapplicatie. We voeren doelgroeponderzoeken uit en testen de designs met je eindgebruikers. Zo realiseren we de meest gebruiksvriendelijke versie van jouw digitale product.

 3. 3

  Development

  De juiste tools en technieken kiezen is een belangrijke stap. Omdat deze keuzes bepalend zijn voor je toekomst. Samen maken we de beste beslissingen. Daarna starten we met de magie; onze codes. Die jouw webapplicatie tot leven brengen. Met een perfecte werking tot in ieder detail.

 4. 4

  Groei

  Het is zo cliché maar waar: meten is weten. Want je webapplicatie lanceren is pas de eerste stap. Door het meten van resultaten en het gebruikersgedrag, weten we hoe jouw applicatie verder te optimaliseren is. Of uit te breiden, met waardevolle nieuwe functies. We zorgen dat je digitale product relevant blijft voor de gebruiker, en waarborgen zo duurzaamheid.

Webapplicaties zien die wij ontwikkeld hebben?

Bekijk onze webapplicatie cases!

Waarom E-sites? 

We hebben veel ervaring. En zijn gedreven om altijd weer de beste oplossing te vinden voor een complex vraagstuk. Maar ook juist in eenvoud, vinden wij uitdaging. Jij profiteert van onze bevlogenheid. Maar natuurlijk zijn er veel meer redenen om te kiezen voor E-sites