Mobile apps

Apps die écht waarde toevoegen

Een app laten maken

Als je een app wil laten maken, zoek je de beste app ontwikkelaar voor jouw specifieke wensen. Natuurlijk! Want de kosten voor een app zijn niet niks. Een investering. Als je investeert in de ontwikkeling van een app, dan wil je 

 • ermee vooruit kunnen, ook in de toekomst. 
 • een technisch perfecte werking. 
 • dat je app gebruikt wordt; je doelen waarmaakt.
 • en het liefst ook: dat je er megatrots op bent.

Wij begrijpen dit. En realiseren dit. Samen met jou. 

Samen succesvol

Samen maken we de juiste keuzes. Samen zorgen we voor de juiste beleving en gebruikerservaring. Samen zorgen we dat jouw app een succes wordt. 

Dat is heel veel samen? Dat klopt. In een ontwikkelingstraject voor een app, zullen we elkaar veel zien. En intensief samenwerken. Want we hebben elkaar nodig om succes te creëren. Een goede match vinden we dan ook belangrijk. Daarom is altijd stap één: samen koffie drinken. Zodat we elkaar vragen kunnen stellen, elkaar beter leren kennen en voelen aan of die match er is. 

Allebei een goed gevoel? Dan starten we met onze ‘slimme mobile app aanpak’.  

Aan de bak

We blijven veel koffie drinken samen. En communiceren. Aanvoelen. En bijsturen. Dat is mogelijk, door scrum. De fijnste werkmethodiek bij digitale projecten, die ruimte geeft voor nieuwe inzichten. Wensen worden geprioriteerd waargemaakt, waardoor zoveel mogelijk uit het budget wordt gehaald. 

 1. 1

  Mobile First Strategie

  We starten met een mobiele strategie. Een successplan met heldere keuzes en doelstellingen. En concrete stappen naar een oplossing. De belangrijkste focus? Jouw appgebruiker.

 2. 2

  Design

  Er wordt een visueel ontwerp gemaakt van je app. Soms heel fancy (om gebruikers aan je binden, soms heel plain (als vooral de functionaliteit belangrijk is). Net welke doelstelling we nastreven. Samen maken we de juiste keuzes. En we blijven altijd testen. Zo realiseren we de meest gebruiksvriendelijke versie van jouw app. 

 3. 3

  Development

  Native, Hybride, progressive, web… Er zijn nogal wat opties voor je app. Maar vaak weten wij al heel snel, wat de beste optie is voor jouw situatie. We stellen je daarom veel vragen, om samen de juiste keuze te maken. Vervolgens gaan onze mobile developers aan de slag met bouwen. 

 4. 4

  Onderhoud en groei

  Je app lanceren is pas de eerste stap. Met verbeteringen en waardevolle uitbreidingen zorg je ervoor dat je relevant blijft. Hiervoor blijven we resultaten, gebruikersgedrag en nieuwe wensen analyseren. Maar je hebt ook te maken met software updates. Om je app up to date te houden, blijven we je codebase onderhouden. En zorgen we dat je profiteert van nieuwe mogelijkheden. 

Waarom E-sites?

Ons mobile team is zeer ervaren, bedreven en altijd gefocust om het best mogelijke waar te maken. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor E-sites.

Benieuwd naar ons werk?

Check de mobile apps die wij ontwikkeld hebben!

Meer weten over apps?

Een goed idee voor een nieuwe app? We helpen je graag op weg. Download de whitepaper business apps en lees meer over hoe je van jouw idee een krachige app maakt!

Download de whitepaper!