Mobile apps

Apps die écht waarde toevoegen

Mobiele app ontwikkelen

Een app ontwikkelen, die écht waarde toevoegt voor je doelgroep of helpt om (interne) processen efficiënter te maken. Daar zijn wij goed in! Bij E-sites ontwikkelen we verrijkende apps, slim ontworpen en logisch in gebruik. En natuurlijk altijd gebaseerd op een gefundeerde mobile strategie.

Jouw mobile app of oplossing

Denk je eraan een app te laten ontwikkelen om doelgroepen aan je te binden of werkprocessen mee te optimaliseren? Wij denken graag met je mee! Onze iOS en Android developers hebben veel ervaring in de ontwikkeling van native apps. En ook voor een web app, progressive app of hybride app ben je bij ons als app ontwikkelaar aan het juiste adres. Er zijn veel mogelijkheden en soorten apps, met verschillende voor- en nadelen. Afhankelijk van de gewenste features, budget, platforms en de beoogde gebruikerservaring kiezen we samen de beste optie.

Mobile-first denkers

We zijn bevlogen door apps, smartphones en wearables. Dat merk je. Al bijna 10 jaar zijn we actief in mobile app development. We weten goed wat er speelt binnen de mobiele technologie en zitten bovenop nieuwe ontwikkelingen, updates en releases. Zo weten we precies welke kansen er liggen bij het inzetten van apps voor smartphones en wearables. Maar ook wat nodig is om om apps te beveiligen. Waarmee we persoonsgegevens beschermen en datalekken voorkomen. Ons team heeft de juiste kennis om effectief in te spelen op de steeds snellere devices, technieken die hoogstaander worden en gebruikers die veeleisender zijn dan ooit.

Organisaties helpen innoveren, is onze belangrijkste drive. We blijven experimenteren met nieuwe technologie in mobile development. En benutten continu de nieuwste mogelijkheden.

Bluetooth app

Mobile is meer nog dan alleen smartphone apps. Nieuwe technologische ontwikkelingen bieden volop kansen, zo ook Internet of Things. Koppelingen met apps en bluetooth is hierbij een belangrijk kenmerk, en daar zijn wij meesters in! We hebben een standaard communicatie laag geschreven, voor iOS en Android apps, die ons de mogelijkheid biedt om vanuit een framework maatwerkoplossingen te bouwen. Dat betekent dat we niet bij elk project opnieuw de fundering hoeven te leggen. Erg handig dus!

Benieuwd naar ons werk?

Check de mobile apps die wij ontwikkeld hebben!

Een goed idee voor een nieuwe app? We helpen je graag op weg. Download de whitepaper business apps en lees meer over hoe je van jouw idee een krachige app maakt!

Download de whitepaper!