Website laten maken

Geavanceerde websites en platformen

Website laten maken

Jouw nieuwe website, daar maken wij graag werk van. Binnen het budget samen de allerbeste online oplossing ontwikkelen die gaat bijdragen aan het behalen van je organisatiedoelstellingen, daar zit altijd weer uitdaging in! Wij doen dus niks zomaar, maar alles doordacht. Vanuit een heldere online strategie en de customer journey die hierin altijd centraal staat. Het gaat tenslotte om het realiseren van digitaal succes, jouw succes.

Jouw nieuwe website bouwen

Als wij een digitaal platform of website ontwikkelen voor je, mag je rekenen op digitaal meesterschap. Met bijna 2 decennia aan ervaring en kennis van de nieuwste technologische ontwikkelingen, kun jij erop rekenen dat wij de juiste dingen stoppen in jouw responsive website: vakkennis, innovatie, technische kwaliteit en resultaatgerichtheid. Met bewezen technieken brengen we jouw nieuwe concept tot leven. En tot in ieder detail zorgen we voor een perfecte werking van je website of platform.

Precies afgestemd op jouw wensen

Bij de opdracht voor een nieuwe corporate website of digitaal platform, kijken we samen naar de juiste oplossingen en maken we doordachte keuzes. Op basis van wensen, technische mogelijkheden en benodigde koppelingen bijvoorbeeld. We werken zeker ook met open-source-oplossingen. Maar benutten ook graag onze bewezen expertise in technisch (complex) maatwerk. Eigenlijk alles is wel mogelijk bij onze ervaren developers! Ook in de keuze van een Content Management Systeem (CMS) begeleiden we je graag. Je weet dus zeker dat je de juiste keuzes maakt en dat je een oplossing krijgt die voldoet aan de specifieke wensen en vereisten. De technische oplossingen die we daarvoor inzetten zijn dan ook altijd afgestemd op het vraagstuk.

Technische oplossingen

 1. 1

  Drupal 8

  Als het project een robuust CMS systeem vereist met veel standaard mogelijkheden en functionaliteiten zetten we graag het open-source-cms Drupal in.

 2. 2

  Symfony Framework

  Maatwerktoepassingen bouwen we veelal op basis van het open-source PHP framework Symfony. Dit framework is een stevig fundament voor het bouwen van applicaties. Ook systemen als Drupal 8 en Magento 2 zijn hierop gebaseerd.

 3. 3

  Adobe AEM

  Voor de echte enterprise oplossingen waar personalisatie, workflow en marketing automation belangrijk zijn, integreren we als Adobe partner ook het Adobe Experience Manager (AEM) platform.

Deze systemen kunnen ook gebruikt worden in een headless architectuur. In een dergelijke opzet scheiden we de voorkant (front-end) en de achterkant (back-end) van een applicatie of website. Groot voordeel daarvan is de flexibiliteit van die architectuur. Dit zorgt ervoor dat diverse CMS-en gebruikt kunnen worden voor het beheer. Zoals de hierboven genoemde systemen of bijvoorbeeld een Contentful of CMS-systeem dat goed aan te sluiten is op het Symfony framework.

Benieuwd naar websites die wij ontwikkeld hebben?

Check onze website cases!

 

De beste fit is de beste keuze

Tijd voor wat overzicht. Natuurlijk! Want het selecteren van een nieuw CMS is een pittig proces. Daar helpen we je graag bij. Met deze whitepaper krijg je inzicht in de verschillen tussen open-source, closed-source, saas en headless. Vervolgens nemen we je in 3 stappen mee langs belangrijke onderwerpen, die bepalend zijn bij voor het maken van jouw beste keuze. 

Maak de beste CMS keuze