Jouw website maakt digitaal hét verschil

Samenwerken aan jouw digitaal succes

Een website ontwikkelen

Met je nieuwe website wil je stappen maken, natuurlijk. Sprongen zelfs! Om meer impact te hebben online. Mee te groeien in de digitale wereld van nu, maar ook klaar zijn voor de wereld van morgen. Dit begrijpen wij volledig. Wij denken graag met je mee over strategische keuzes en bieden je wat essentieel is: vakkennis, technologie en de juiste samenwerking. 

Daag jij ons uit?

Bij E-sites weten we precies op jouw digitale vraag af te stemmen wat nodig is. Aan vakspecialisten, technologie en processen. En we zijn goed in het versimpelen van technisch complexe vragen. Vergaande eisen voor privacy en security? Wij weten precies wat ons te doen staat. Optimale toegankelijkheid? We maken je website met liefde drempelvrij. Data nodig uit andere systemen? Voor de meest complexe datastructuren, vinden wij een oplossing. Of bouwen die zelf. Pionieren met nieuwe technologie? Gaaf! Samen zetten we de juiste stappen. 

Dit is namelijk wat wij te gek vinden. Uitgedaagd worden. Vernieuwen en verwonderen. En verzorgen. Of beter gezegd: ontzorgen. We nemen je mee langs de juiste stappen. En zetten graag een stapje extra. Door met je mee te denken, ook als je er misschien helemaal niet om vraagt. En blijven ‘het waarom’ met je bespreken. Want zo zorgen we voor de beste keuzes en een duurzame oplossing die met je meegroeit.

Hoe we werken? 

Samen. Door elkaar te versterken, bereiken we de mooiste resultaten. Dit is onze ervaring, uit meer dan 22 jaar mooie dingen maken. Dit zorgt voor de samenwerkingen waar we trots op zijn. 

We kiezen daarbij voor scrum. Een doelgerichte en prettige werkmethodiek die erg geschikt is voor digitale projecten. Als organisatie ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling. We werken met elkaar en een multidisciplinair team in een aantal periodes van 1 of 2 weken (sprints), naar een werkend digitaal product. Elke sprint wordt jouw digitale oplossing completer. En alles wordt getest. Zo zijn we in staat bij te sturen. Er is dus altijd ruimte voor nieuwe inzichten. Scrum is dé werkwijze om zoveel mogelijk uit je budget te halen. En daar wordt iedereen blij van. 

Meer lezen over Scrum of je voorbereiden op je sprints? We leggen je graag alles uit over Scrummen bij E-sites. Meld je aan om als eerste de nieuwste scrumblog te onvangen! 

Ontvang als eerste de nieuwste scrum blog:

Onze aanpak?

 1. 1

  Strategie

  Een heel boekwerk? Zeker niet. Wij houden het graag simpel. Met heldere keuzes en doelstellingen. En concrete stappen naar een oplossing voor jouw toekomst. De belangrijkste focus? Jouw eindgebruiker.

 2. 2

  Design

  Er wordt een visueel ontwerp gemaakt van je digitale oplossing. Met doelgroeponderzoeken en het testen van de designs met eindgebruikers, realiseren we de meest gebruiksvriendelijke versie van jouw digitale product.

 3. 3

  Development

  De juiste tools en technieken kiezen; een belangrijke stap. Omdat deze keuzes vaak bepalend zijn voor je toekomst. Samen maken we de beste beslissingen. Vervolgens we met onze magische codes, om het design tot leven te brengen. Tot in ieder detail zorgen we voor een perfecte werking van je nieuwe website of platform. 

 4. 4

  Groei

  Doormeten maar. Want je digitale product lanceren is eigenlijk pas de eerste stap. Door continu resultaten, gebruikersgedrag en nieuwe wensen te analyseren, ben je in staat verbeteringen en waardevolle uitbreidingen te realiseren. Jouw weg naar meer succes start hier. 

Het liefst vandaag nog starten met bouwen? 

Wij starten liever rustig, met koffie. Omdat we je altijd eerst beter willen leren kennen. En je uitdagingen, wensen en ambities goed willen begrijpen. Maar ook de behoeftes van je doelgroep. Want dan voelen we goed aan of er een match is. Die wenselijk is, als we intensief gaan samenwerken. En we bij E-sites zelfs beschouwen als een belangrijke voorwaarde, voor daadwerkelijk succes. 

Waarom E-sites?

Ons team is zeer ervaren, bedreven en altijd gefocust om het best mogelijke waar te maken. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor E-sites.    

 

Benieuwd naar websites die wij ontwikkeld hebben?

Bekijk onze website cases.