Gepassioneerd over de mogelijkheden van digitale technologie

Maak kennis met E-sites en je leert een gedreven team kennen. Gepassioneerd over de mogelijkheden van technologie en gedreven door vernieuwingsdrang benutten wij steeds weer de nieuwste mogelijkheden en blijven we kansen grijpen. We willen innoveren en overtreffen, gewoon vette dingen maken! Dat merk je.

Zelfsturende teams

Zelfsturende teams

Jarenlange ervaring in specifieke branches zorgt voor specialistische kennis, die we bundelen en waarborgen in expertise-teams om nog beter te worden. Wij durven onszelf pioniers te noemen in health, retail en sports.

Ontwikkel jezelf bij E-sites!

Er heerst bij ons een ondernemende werkcultuur. Een professionele werkomgeving waar veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid wordt ervaren. We bieden graag veel ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Zo zien we goed waar de krachten liggen van elke collega, als lid van ons team. Je krijgt alle ruimte om je werk zelf in te delen, op een manier waarop jij happy bent en het beste uit jezelf haalt. En natuurlijk zijn we nergens zonder gezelligheid! Met voldoende ontspanning en lol beloven wij werknemers een toptijd bij E-sites.

  • / Samen
  • / Continu
  • / Overtreffend

Work hard, play hard

/ vrijmibo
Beertasting Friday & Unlocking new untappd badges!
/ teamuitjes
Onvergetelijke teamuitjes
/ Ultieme uitjes
BBQ'en als een baas
/ Battles
Ontspanning tijdens de lunchpauze

Heb je interesse?

Om bij E-sites te werken? Of samen te werken? Laat van je horen. Wij zijn altijd geïnteresseerd in een goed gesprek. Neem contact met ons op!

/ Johan van den Berg happiness manager
johan@e-sites.nl
076 888 00 88

E-sites,
overtreft
digitaal in Sports, Retail & Health

  • Emerce
  • Spinawards