How we roll

Digitale technologie ontwikkelt zich razendsnel. Wat is de beste oplossing voor jouw organisatie? Daar denken wij graag over mee. Je profiteert van de kennis van 100 digitals, maar schakelt met één multidisciplinair team, voor het gehele traject. Met korte lijnen en specialistische deskundigheid ontstaat een op elkaar afgestemd geheel als die beste oplossing, want overal wordt aan gedacht.

Het begin van een intensieve samenwerking

Werkwijze vorm

Kant en klare antwoorden bestaan niet. Specifieke wensen, uiteenlopende eisen en de technische (on)mogelijkheden maken ieder project uniek. Onze flexibele manier van werken, afgestemd op concrete doelstellingen, noemen wij The Challenge. Zie het als een uitdagend parcours die we samen afleggen, met een duidelijke finish: online succes. Het creëren van een bijzondere prestatie vergt focus, knowhow en energie. Wij zorgen daarvoor!

Diensten

De beste weg afleggen

Onze werkwijze bestaat uit 3 fases: concept & strategie, technische uitvoering en resultaatgerichte groei. Aan iedere fase zijn verschillende componenten toegekend, diensten, die wel of niet relevant zijn voor het behalen van je doelstellingen. De keuzes voor componenten maken we samen en doordacht. En vormen het het realisatietraject dat we gaan doorlopen.

Strategie & concept

We adviseren, inspireren en genereren ideeën die jouw project ook werkelijk succesvol maken. De uitkomst is een volledig uitgedachte online strategie en meetbare doelstellingen.

Technische uitvoering

Met de nieuwste en bewezen technieken brengen onze developers het concept tot leven. Tot in ieder detail zorgen we voor een perfecte werking van je website of app.

Resultaatgerichte groei

Testen, analyseren en optimaliseren. Een ongoing proces dat zorgt voor groei naar de beste eindresultaten.

The Challenge

Scrum it like it's hot!

Om zeker te weten dat wij jouw verwachtingen waarmaken, werken we volgens Scrum. Een werkmethodiek die het ontwikkelingsproces transparant, flexibel én snel maakt.

In een aantal korte periodes, sprints genoemd, werken we aan kleine stukjes werkende software. We beginnen met de meest belangrijke functionaliteit en breiden die gaandeweg uit. Zo ontstaat er een steeds completere en meer geslepen versie. Als klant ben je betrokken bij dit proces. Je ziet precies wat er gebeurt, je beslist mee over de prioriteiten en er is ruimte voor tussentijdse veranderingen en nieuwe inzichten. Dat zorgt voor een eindproduct dat precies voldoet aan jouw verwachtingen. Bovendien wordt time-to-market hiermee behoorlijk ingekort.

Scrum

Kom kennismaken!

Gewoon een goed gesprek, daar begint het eigenlijk allemaal mee. We helpen je graag om goede beslissingen te nemen. Neem anders direct even contact op, dan drinken we binnenkort een kop koffie samen!

/ Rob Peters partner / CEO
rob@e-sites.nl
076 888 00 88

E-sites,
overtreft
digitaal in Sports, Retail & Health

  • Emerce
  • Spinawards