E-fuel omnichannel

Omnichannel Retail. Veel meer inmiddels dan een buzz-term, want (gelukkig) zijn er steeds meer retailers en e-tailers die serieuze stappen nemen om de verschillende (verkoop)kanalen perfect op elkaar af te stemmen voor een optimale merkbeleving. Een organisatie die deze kunst perfect beheerst is de Bijenkorf. Niet voor niets uitgeroepen tot de beste omnichannel winkel van Nederland.

Benieuwd naar de aanpak van de Bijenkorf? De mogelijkheden op mobile vlak? Of integratie van social media in deze totaal-aanpak? Tijdens deze E-fuel geven we verschillende geheimen prijs van succesvolle omnichannel retailing.

Programma

Woensdag 15 juni - E-sites Breda 

Ontvangst en eten     

17:30 uur

Welkomstwoord

18:30 uur

The state of omnichannel retailing (Derk Busser, de Bijenkorf)

18:40 uur

Social media - benut waardevolle data (Nadirah de Ling, Your Social)

19:10 uur

Pauze

19:40 uur

Parallelsessies

20:00 uur

Borrel

20:45 uur

Sprekers

The state of omnichannel retailing - Derk Busser (de Bijenkorf)
De vakjury van de Thuiswinkel Awards riep de Bijenkorf uit tot de beste omnichannel winkel van Nederland. Achter zo’n titel schuilt natuurlijk een prachtig succesverhaal. Maar vast ook struggles en falen. En leren we daar niet het meeste van? Als ervaringsdeskundige neemt Derk ons mee in omnichannel, the good, the bad en the ugly!

Download presentatie

Social media in het retaillandschap - Nadirah de Ling (YourSocial)
Over social media strategieën zijn we sowieso nog niet uitgesproken. Er zijn zoveel kansen met social media die retailers en e-tailers laten liggen op dit moment. Een ander belangrijk punt is data, verkrijgbaar uit social media. Je kunt er zo ontzettend veel te weten komen over je doelgroep, doe jij hier al iets mee? In deze presentatie meer toelichting over aanpak en mogelijkheden.

Download presentatie

Parallelsessies 
Onze parallelsessies zijn korte snack-sessies waarin je binnen 3x10 minuten wordt bijgepraat over relevante onderwerpen als mobile & retail, personalisatie en nieuwe technologische toepassingen die nu al veelbelovende mogelijkheden laten zien binnen retail.

Download parallelsessie 'mobile & retail' 

Download parallelsessie 'personalisatie in e-commerce'