High-end e-commerce platform voor Brabantia

Om de groei van online verkoop door te zetten, verzorgt E-sites de doorontwikkeling van het meertalige responsive e-commerce platform en verschillende campagne-websites van Brabantia.

Magento platform

Het vernieuwde Magento platform voldoet aan de laatste webstandaarden en is goed vindbaar. Het design is mobielvriendelijk gemaakt, waardoor de site responsive kon worden opgezet.

Via een landingspaginamodule in het CMS is het mogelijk voor Brabantia om zelf, eenvoudig en volgens SEO richtlijnen, nieuwe pagina’s op te zetten om klanten te bereiken en te inspireren voor specifieke productgroepen.

Love
nature

We hebben ook verschillende campagne sites gelanceerd voor Brabantia. Een voorbeeld hiervan is die voor de Love Nature campagne.

Love
nature

We hebben ook verschillende campagne sites gelanceerd voor Brabantia. Een voorbeeld hiervan is die voor de Love Nature campagne.

Opzienbarend meer conversie!

Alle inspanningen werpen zijn vruchten af. Het aantal bezoeken, gebruikers en bestellingen is het 1e jaar met meer dan 10% gestegen. Voor mobiel werd een stijging in het conversiepercentage zichtbaar van bijna 30%.

Hebben we je interesse gewekt?

Heb jij een doel voor ogen? Of wil je gewoon eens sparren over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs.

/ Richard Ju accountmanager
richard@e-sites.nl
06 401 666 21

E-sites,
overtreft
digitaal in Sports, Retail & Health

  • Emerce
  • Spinawards