Samen digitaal
innoveren en overtreffen

Kant en klare antwoorden bestaan niet. Specifieke wensen, uiteenlopende eisen en de technische (on)mogelijkheden maken ieder project uniek. Daarom kiezen wij voor een intensieve samenwerking om samen digitaal het verschil te kunnen maken.

Samen staan we sterk

Je profiteert van de kennis van 100 digitals, maar schakelt met één multidisciplinair team, voor het gehele traject.

Wij zorgen voor de juiste afstemming van beschikbare kennis, de beste samenwerking tussen verschillende disciplines en intensieve betrokkenheid van jou als klant bij het proces. Met korte lijnen en specialistische deskundigheid ontstaat een op elkaar afgestemd geheel als de beste oplossing, want overal wordt aan gedacht.

Zo doen we dat

Onze werkwijze bestaat uit 3 fases: concept & strategie, technische uitvoering en resultaatgerichte groei. Aan iedere fase zijn verschillende componenten toegekend, diensten, die wel of niet relevant zijn voor het behalen van je doelstellingen. De keuzes voor componenten maken we samen en doordacht. En vormen het realisatietraject dat we gaan doorlopen.

Strategie & concept

Strategie & concept

We adviseren, inspireren en genereren ideeën die jouw project ook werkelijk succesvol maken. De uitkomst is een volledig uitgedachte online strategie en meetbare doelstellingen.

Strategie & concept

Technische uitvoering

Met de nieuwste en bewezen technieken brengen onze developers het concept tot leven. Tot in ieder detail zorgen we voor een perfecte werking van je website of app.

Strategie & concept

Resultaatgerichte groei

Testen, analyseren en optimaliseren. Een ongoing proces dat zorgt voor groei naar de beste eindresultaten.

Scrum it like it's hot!

Om zeker te weten dat wij jouw verwachtingen waarmaken, werken we volgens Scrum. Een werkmethodiek die het ontwikkelingsproces transparant, flexibel én snel maakt.

In een aantal korte periodes, sprints genoemd, werken we aan kleine stukjes werkende software. We beginnen met de meest belangrijke functionaliteit en breiden die gaandeweg uit. Zo ontstaat er een steeds completere en meer geslepen versie.

Het proces van SCRUM Het proces van SCRUM

Als klant ben je betrokken bij dit proces. Je ziet precies wat er gebeurt, je beslist mee over de prioriteiten en er is ruimte voor tussentijdse veranderingen en nieuwe inzichten. Dat zorgt voor een eindproduct dat precies voldoet aan jouw verwachtingen. Bovendien wordt time-to-market hiermee behoorlijk ingekort.

Scrum

Weten waar we
écht trots op zijn?

Bekijk ons werk!

Heb je interesse?

Wil je meer weten? Kennismaken? Of heb je een vraag? Laat van je horen!

/ Marloes Bovee directie
marloes@e-sites.nl
076 888 00 88