Lancering nieuwe website Amphia ziekenhuis!

nieuws

Breda, 17 mei 2021 - Na een intensieve samenwerking tussen Amphia, Weekend Creative Agency en E-sites Digital Agency (beide Handpicked Agencies) is het resultaat hier! Vandaag lanceren we de toekomstbestendige, duidelijke en super snel werkende website van topklinisch opleidingsziekenhuis Amphia. 

Website passend bij ambitie en toekomst

In Topklinisch opleidingsziekenhuis Amphia draait het om mensen en hun gezondheid. Met als doel ‘onze eigen regio’ zo gezond mogelijk te houden en de ambitie om een patiëntgericht en innovatief ziekenhuis te zijn waar wensen en behoeften van zorgconsumenten centraal staan. Om het maximale uit onze gezondheid en zorgverlening te halen: samen gezonder. Deze wensen vroegen om een nieuw online platform dat zorgt voor onder andere (online) patiënttevredenheid en een goede informatievoorziening. 

Feestelijke livegang voor het resultaat

De combinatie van de technische en creatieve expertise van E-sites Digital Agency en Weekend Creative Agency resulteert in een super snelle, gebruiksvriendelijke én toekomstbestendige website, gemaakt voor iedereen en geschikt voor elk moment. Iedereen kan gemakkelijk vinden wat hij/zij zoekt. Een website die naadloos aansluit op de ambitie van Amphia, bijdraagt aan een gezonde regio en het merk Amphia. 

Dat bijzondere resultaat gaat vandaag officieel live en vraagt natuurlijk om een feestelijk moment. Vanmiddag hebben we online de lancering van www.amphia.nl en onze succesvolle samenwerking gevierd. Ook serveerden Weekend Creative Agency en E-sites vandaag overheerlijke “Amphia”-cupcakes aan de medewerkers van het ziekenhuis om de succesvolle livegang te vieren.  

E-sites heeft onze ambitie tot vernieuwing van Amphia.nl uitstekend waargemaakt. Ik ben oprecht trots op hetgeen E-sites en Amphia in nauwe samenwerking vanaf september 2020 hebben bereikt: het digitale Amphia-portaal voor al onze patiënten, zorgzoekers, bezoekers en andere belangstellenden. Ik kijk uit naar een langlopend partnership met E-sites.

Mark van Hassel
Manager Kenniskern Communicatie en Marketing Amphia

Partners voor de lange termijn

Als digital partner van Amphia zijn we trots op het resultaat en de samenwerking. “Wij als E-sites willen dé digital partner zijn in Health. Als je dat claimt, wil je natuurlijk ook voor het topklinisch ziekenhuis in je eigen stad werken: Amphia in Breda dus,” vertelt Roy Niemantsverdriet, head of sales & marketing van E-sites. “We komen al bijna 5 jaar bij elkaar over de vloer en na onze eerste samenwerking voor de Stoplicht app ben ik super blij dat we ook het vertrouwen hebben gekregen om samen het nieuwe Amphia.nl te ontwikkelen. Dennis Haanskorf, creative director bij Weekend Creative Agencies, vult aan: “We zijn echt mega trots dat we de zorg op onze manier een beetje kunnen ontzorgen. Zeker nu.” En nu? Nu moeten we door volgens Niemantsverdriet, want digitale transformatie is nooit klaar... 
  
Proost! Op een succesvolle livegang, website en partnerschap! 

Benieuwd naar de volledige case? Bekijk 'm hier!